Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že ty vole sikovkama 😁😁😁😁😁. Nebo to odsekni majzlem 🤭. Sorry, ale musel jsem.

Bez toho kyklopa bude ta datumovka malá a hnusná, ale může to být i vkusu. Nicméně pokud to chceš sundat, tak popros hodináře, který s tím má zkušenosti. 

• Like 1
Odesláno

kyklop se mi na hodinkách obecně nelíbí, nejhorší je ten dlouhej přes daydate třeba na monstrech, ale právě na tsuyosách mi přijde v pohodě, hezky doplňuje ten jednoduchý design. ty pozdější modely bez kyklopa jsou takové mdlé + citizení datumovky jsou obecně dost malé.

Odesláno

No právě proto s tím tak dlouho váhám. Datumovka je dost malá, ale jsou varianty tsuyos i bez kyklopa.

Datum sice zvětšuje, ale na druhem straně deformuje pohled na ručičky pod ním a zejména při pohledu pod úhlem mě ta bradavice štve.

Jenže, když ho ujebnu, tak už to bude nevratný. 

Odesláno

Nevim, jestli to dám.

Asi to pošlu do Press Photo:

fotka zachycující neskutečný vnitřní boj chronomagora

IMG_1664.thumb.jpeg.8f2016efc0814d40b3a36e7f55347647.jpeg

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, Mano1990 napsal:

A koukal jsi někde jak to vypadá bez toho? Já bych ho tam raději nechal. Tady to není zas tak hrozné jak u jiných hodinek.

Koukal a vlastně to taky není dokonalé, protože okýnko data je prostě malý.

Asi knipexy schovám do kapsy a ještě to nechám uležet😅

IMG_1340.thumb.jpeg.5f871833c5518ab4b9b74c42b0d9e202.jpeg

Odesláno
V 12. 8. 2025 v 13:36, Jerryl napsal:

Koukal a vlastně to taky není dokonalé, protože okýnko data je prostě malý.

Asi knipexy schovám do kapsy a ještě to nechám uležet😅

IMG_1340.thumb.jpeg.5f871833c5518ab4b9b74c42b0d9e202.jpeg

Jojo, to datum je prostě malý, taky nechávám kyklopa kyklopem. Jinak Knipexy dobrý, přesne tyhle jsem měl na mysli.

• Díky 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak a kyklop je v číči,

ale mrška se vůbec nedal lacino. Bojoval jako o život a já s ním, protože hrozilo celkem masivní dojebání mých oblíbených hodinek.

Pustil jsem se do toho zvesela podle YT video návodu, jakože za minutku to bude hotovo.

Takže ízy - lehce nahřát plamenem bukvici a odloupnout perořízkem. Tradá …… a vono leda velký houno.

Tak znova a znova a znova. Šroubovák, kleště, kladivo, svěrák, už jsem potil krev a výsledkem byl pouze od knipexu vokousanej, ale pevně držící kyklop a sprasený hodinky.

No drbal jsem se s tím asi půl hodiny, nadával si a průběžně propadal panice, ale nakonec jsem ho po kouskách ulámal, svini jednu svinutou.

Odměnou je mi čisté sklíčko a celkově ladnější disajn hodinek, takže to naštěstí splnilo mé očekávání. Nerad bych ho totiž lepil zpět😀

Tohle ale doma sami nezkoušejte!

Zdar

IMG_1673.thumb.jpeg.989ee533085b37f147fd622d810027b8.jpeg

• Like 2
Odesláno

To tak.

Vyměnim ciferník, ale ty číslíčka zůstanou furt stejně malý.

Copak můžu za to, že Citizen vyrábí a prodává takovej polotovar hodinek?😂

Vždyť kolem kyklopa se jenom drželo smetí a datum bylo vidět pouze kolmo shora. Takto je vidět i pod úhlem a nic pohled nezkresluje a nenarušuje. Naštěstí mi zrak slouží, takže ty malý blechy vidím.

Je to ok!

Odesláno

To chce číselník bez té díry na datum 🙂
Pak by to pro mě byly téměř bezchybné hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...