Přejít na obsah

PRIM ORLÍK HRDOST


Doporučené příspěvky

https://www.prim.cz/novinka-prim-orlik-hrdost?fbclid=IwAR0NPIGnhJwCPyH1BZ-sFFIfZjHtznGoJynwV6IDWrEtX5yeU9dMwTZIF30

Legendární „Orlíky“ nesoucí, decentně a vkusně, velké poselství. Jejich majitel bude vědět, jak houževnatá a významná je naše rodná země.  

Bronzové pouzdro doplňuje kroužek v lunetě. Ten nese, ve spodní části, velké národní přání a nesmrtelné heslo: Pravda vítězí. První kvadrant představuje minutáž v barvě trikolory. Zadní víko s průhledem na strojek odkrývá detaily malé provedením, avšak velké svým významem. Úvodní slova české hymny, český lev, lipová ratolest a symbol naší manufaktury – piktogram. Prostor po obvodu víka je připraven pro umístění vašeho jména nebo významného data. Tuto úpravu získáte v ceně modelu.  Kvalitní kožený řemínek pochází z dílny českého mistra brašnáře. 

Hodinky jsou vyráběny pouze na zakázku, na základě konkrétní poptávky/objednávky. Nejsou součástí žádné edice, jejich počet není limitován.

Cena modelu: 100 000 Kč s DPH

hrdost_11_1.jpg

hrdost_22.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, Chosef76 napsal:

Orlíky na stopadesátý způsob. Začínám se v tom ztrácet. 

Já to vnímám jako záměr, nenápadnej rebranding, podsouvání názvu do podvědomí hejlů pro případ, že by ten spor o značku neklapnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, JR_2010 napsal:

Já to vnímám jako záměr, nenápadnej rebranding, podsouvání názvu do podvědomí hejlů pro případ, že by ten spor o značku neklapnul.

Rozumím. Na mě to má přesně opačný efekt. Původní Orlíky mě fascinují, dlouho jsem si chtěl nějaké nové koupit, ale s přibývajícími limitkami a nelimitkami zájem ztrácím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem prvoplánový škarohlíd. Orlíků je zdánlivě dost, ale asi to není ojedinělé a kdybychom zkusili všechny orlí limitky spočítat, zase tak moc jich asi nebude. Orlíky jsou eltoní rodinné stříbro a tak s ním pracují, proč ne. Je lepší si moci vybrat, model či limitku, která mne osloví. Mně třeba přijdou skoro stejná skoro všechna Seika, taková konfekce na stovky způsobů:-). Tyhle hodinky se budou dělat jen na zakázku, proč ne, líbí se mi nápad s patriotismem a hrdostí, toho není nikdy dost a v dnešní době je dobré si to připomínat, vždy můžeme být hrdí na spoustu věcí a "Pravda vítězí" je víc než 100 let české heslo na vlajce prezidenta (vůbec se tím nevyjadřuji k nedávné volbě). I hodinky se mi líbí, u hodinek na denní nošení mám rád datum, ale tyhle by nebyly na denní nošení. Jediné co se mi nelíbí je budoucí patina bronzu i když barva se mi líbí. Takže bych oželel bronz a přivítal PVD povlak v podobné barvě (mám to na Hamiltonech), popř. mám rád titan, ale to by muselo být zase jinak barevně sladěné. Takže za mne dobrý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevypadají špatně. Ale já bych jim dal jméno Prim Hrdobec. 😏 ... to je takovej brouk. To je takovej chrobák, kterej si před sebou válí tu… kuličku… z toho… z trusu."

Taky bych už brzdil s těma X variantama na Orlíky. Ale zase ve srovnání s tím, čím za posledních X měsíců vyrukovala manufactura z NMnM, jsou tohle po dlouhý době docela pěkný hodinky. Takže proč ne, věřím, že si je někdo tady pořídí. Však si to pak stejně okecaj... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli se mně nějaká řada z NMnM fakt líbí, tak to jsou právě Orlíky. Jasně, některý víc, některý míň, ale obecně mnohem víc než jejich ostatní modely. Zrovna tyhle bych si sice určo nekoupil, ale limitka (tuším titanová) roku 2022 byla za mě hodně povedená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejaka uplna katastrofa to nie je, na Elton to este povedal by som dokonca ujde, ale par veci mi tam vadi. 12 lunety mohla byt urobena urcite vyraznejsie a potom ten rotor (teda okrem tradicneho orlikovskeho prackaefektu) je taky ako ze: "No a tu sme si nechali ooobrovskeee rovne miesto na to palenie laserom"... v tejto edicii konkretne sme tam teda bacili leva a na buduce tam bude zase nieco ine, alebo zase lev, uvidime + to volne miesto na dynku to iste. Jo je to individualizacia, ale proste taka genericka, ako ked si mozes nechat nieco vypalit na nozik, alebo hrncek za dvojku.

Zaujimavy moze byt ten tmavy stroj s tmavym dynkom to urcite obzriem na zivo, ak bude moznost. Mozno skoda tych modrych srobikov, to dnes uz posobi trochu cinsky, cierne, alebo strieborne by boli mozno frajerskejsie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...