Přejít na obsah

Letecké dilema


Martin Krkoška

Doporučené příspěvky

Vsecky zdravim,

za poslednich par noci sem toho moc nenaspal, pac resim hrozny dilema.

Uz dlouho koukam po poradnejch hodinkach. Vyber se klasicky zuzil na pilotky firem Archimede a Steinhart. Co se tyce Archimede, tak mi je tata nevedomky koupil k narozeniam (18), ale to bude az za rok. Takze Archimede sem ze seznamu jiz mohl s klidnym srdcem vyskrtnout. A protoze sem strasne nenasytnej, tak sem se zblaznil do Steinhartu. Ale ted je nutno podotknout par dulezitych veci: a) nemam absolutne zadny prachy, B) rozhoduju se mezi http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic (+ stredova vterinovka a "holy cifernik, coz se mi pri dlouhym pohledu na druhej kus zda nekdy az moc strohy ) , http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...-mm-hand-driven (+ Unitas, rucni natah, pruhled, - mimostredova vterinovka na pozici 9 ktera mi ten cifernik nak deli na 3 prazdny sektory a jeden zaplacnutej) velikost 44mm si myslim bude me dost tenke tlape vyhovovat, 47mm by bylo prilis. Ale ted nevim, kde na to mam kruci vzit ty prachy...nema nekdo z vas prebytecny Steinharty, ktery by mi chtel odkazat :wub: ..nebo nenasla by se nekde v Brne naka hodinarska brigada????..... Kdyby se nekdo v Brne, kdo ma treba pro srovnani oba kousky, uvolil a ukazal abych este vic slintal, tak bych to ocenil :thumbsup_anim:

P.S.: zacinam se vic prikalnet k te druhe variante s mimostredovkou, dik za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martine, budete muset vyrazit na brigádu. Tolik peněz to zase není :-)

 

 

Vždyť psal, že shání brigádu, což je velmi dobrý přístup a je nutno jej ocenit. Fakticky byla v jeho příspěvku obsažena diplomatická výzva členům fora v pozicích "podnikatel", resp. "manažer", aby mladému přiznivci pomohli v tomto období ekonomické krize, navíc v době přelomu roku (kdy je většina podniků v útlumu, najít nějakou práci.

 

Fakt je ten, že pro studenty mladší 18-ti let se práce (s ohledem na platný zákoník práce) shání dost těžko....

 

Martine, přístup oceňuji, ale s ohledem na skutečnost, že jsem dost daleko od Brna (200 km) tak pomoci neumím. Nicméně, hypermarkety a roznáškové služby studenty většinou berou, jen ten věk může být limitující.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martine zkus ve svem okoli najit kamose kterej se zivi jako financni poradce. Obehni sve kamose a rodinu, predelejte pojistky na auto na byt zivotni a duchodove pojisteni. Bez prdele, ono kdyz se na vsechno kouknete tak urcite neco nemate nejvyhodnejsi. A kamos poradce by ti mohl (pokud mu to postavis politicky) svuj baksis (kterej by bez tebe nemel) prenechat. Alespon si zlepsis asertivitu a komunikacni dovednosti, to se nikdy neztrati. Pokud nenachazis "normalni" brigadu, nic lepsiho me nenapada.

 

Pak uz jen "kopackou ve sprse sahat na svaba" takovejm tem stokilovejm hnusnejm holandskejm chropinim za eura. Treba na Lipne, tam se jim obvzlast dari. A hodinky mas doma za vikend:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...