batoo Posted April 4 Report Share Posted April 4 Prodám následující nože: Ontario RAT 3, broušen na KMFS. Černý cerakote na noži bez poškození. Koupený kdysiz druhé ruky, od té doby jen leží a nic nedělá :). Ocel 1095 Střenky Hnědá mikarta Pouzdro plastové včetně klipu. Cena 1500,- včetně zásilkovny. Na dobírku nezasílám, pouze po převodu peněz na můj účet. Na fotce umatlán od vazelíny. Nový nikdy nepoužitý, včetně originál pouzdra - Extrema Ratio TASK C DESERT WARFARE Materiál čepele: N690 Materiál rukojeti: Forprene Délka čepele: 11 cm Celková délka: 21.4 cm Délka rukojeti: 10.4 cm Tloušťka čepele: 6.3 mm Hmotnost: 205 g Prodej pouze po převodu peněz na můj účet. Na fotce pouze natřený vazelínou. Cena: 3200,- včetně zásilkovny. TOPS BAGHDAD BOX CUTTER, nový nikdy nepoužitý. Včetně kydex pouzdra s klipem. Čepel Uhlicová ocel 1095 Tvrdost oceli HRC 56-58 Povrchová úprava čepele Traction Coating Rukojeť Skeleton Pochva Kydex Váha: 122 g Celková délka: 123 mm Délka čepele: 57 mm Tloušťka čepele: 6 mm Země původu: Spojené státy americké Zasílám pouze po převedení částky na můj účet. Cena včetně zásilkovny: 1500,- Kč Prodám TOPS Bull Trout z nerezu! Nůž nebyl nikdy použit, včetně originál koženého pouzdra. Čepel 154CM Tvrdost oceli HRC 58-60 Povrchová úprava čepele Tumble Finish Rukojeť Micarta Pochva Kůže Váha: 86 g Celková délka: 156 mm Délka čepele: 70 mm Tloušťka čepele: 3 mm Země původu: Spojené státy americké Posílám po převodu peněz na můj účet. Cena včetně zásilkovny: 3099,- Kč TOPS Baghdad Bullet, včetně originál kydex pouzdra, nepoškozený, jednou broušený na KMFS, protože se mi zdál z výroby né moc ostrý. Naprosto bez poškození. Jen leží v poličce namazán vazelínou. Čepel Uhlicová ocel 1095 Tvrdost oceli HRC 56-58 Rukojeť G-10 Pochva Kydex Váha: 125 g Celková délka: 159 mm Délka čepele: 89 mm Tloušťka čepele: 5 mm Země původu: Spojené státy americké Posílám zásilkovnou po převodu peněz na můj účet. Cena včetně zásilkovny: 2900,- Kč Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoo Posted April 5 Author Report Share Posted April 5 Extrema ratio prodana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoo Posted April 5 Author Report Share Posted April 5 Ontario je prodané! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoo Posted April 24 Author Report Share Posted April 24 Boxcutter 1200,- Bull trout 2800,- Baghdad bullet 2600,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoo Posted May 17 Author Report Share Posted May 17 Tak uz jenom Bull trout 2800,- a Bahgdad bullet 2600,- pripadne navrhnete cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
batoo Posted May 21 Author Report Share Posted May 21 Už zbývá jen Baghdad bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts