Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
diky

a kdybych se mela rozhodovat mezi Omega a Breitling ( Starliner )...

než začneš utrácet peníze tak si uvědom, že v těch breitlingách je strojek v hodnotě 1000,- korun to drahé kamení má podobnou hodnotu a zbytek ceny tvoří pouzdro a název na číselníku = hodně předražený šperk a ne hodinky, ale o to tu asi nejde - pokud chceš utrácet peníze a mít i hodnotné hodinky tak bych se podíval na rolex, ale bude to drahé ;)

edit: právě jsem si přečetl, že ti je cena fuk (táta to zalepí) tak ho pumpni o nějaké rolexy a je to :lol2:

Návštěvník YPO
Odesláno
Nemělo by to bejt o největšim hodinkovym zklamání?!? ;)

no a není ? :) braitle za 200t posypané kamením je největší průser v životě ;)

Odesláno
no a není ? :) braitle za 200t posypané kamením je největší průser v životě ;)
Jo, takže ono je to vlastně to zklamání, ale ta holka o tom ještě neví ... :D

Snad už šla spát, jinak by měla těžký spaní ... B)

Odesláno
Nemělo by to bejt o největšim hodinkovym zklamání?!? ;)

kdyz o tom premyslim mozna to bylo vesti zklamani nez ty Moonwatche, nikoliv vsak pouze hodinkove :-)))

Odesláno
diky

a kdybych se mela rozhodovat mezi Omega a Breitling ( Starliner )...

mam si vzit zitra cerne nebo cervene bryle? Objednat pizzu nebo sushi? To zalezi na tobe, krome Rolex kde je i damskych hodinkach mechanika a nekterych Constellation kde muze byt mechanika jsou to spise designove hodinky, nez hodinky pro ty co sem prispivaji. Zdejsi prispevatele obdivuji 8 denni rezervu natahu u Panerai, Pellaton mechanismus u IWC, kluzne ulozeni rotoru u Rolex atd.... Rozhodnout se musis sama, ja je prece nosit nebudu.

P.S. za me Rolex :-))))

Odesláno
než začneš utrácet peníze tak si uvědom, že v těch breitlingách je strojek v hodnotě 1000,- korun to drahé kamení má podobnou hodnotu a zbytek ceny tvoří pouzdro a název na číselníku = hodně předražený šperk a ne hodinky, ale o to tu asi nejde - pokud chceš utrácet peníze a mít i hodnotné hodinky tak bych se podíval na rolex, ale bude to drahé ;)

edit: právě jsem si přečetl, že ti je cena fuk (táta to zalepí) tak ho pumpni o nějaké rolexy a je to :lol2:

noooo, diky za poradu, ale...

...nemyslim si, ze strojky Breiltling maji tak malou hodnotu a uz vubec si nemyslim, ze by diamanty v ryzosti VS1 a vel 5k mely nizkou hodnotu... mozna to zlato neni az tak drahe, i kdyz je 18k

...rozhodne mi nejde pouze o pouzdro a napis na ciferniku, i kdyz to je take dulezite, jak hodinky vypadaji

...souhlasim, ze strojky Rolex jsou prima, jen ten design neni tak smrncovni, ale to je vse nazor od nazoru

jinak se mi moc nelibi tvuj vyraz "pumpnout tatinka". O tom to opravdu neni, je to o te hodnote darku, o tom, ze pro me budou mit nejen hodnotu hodinek, ale hlavne to, ze je mam prave od tatinka, ktery je ochrnuty. I kdyz si je vybiram sama, coz je asi i lepsi. Ja sama jsem tatinkovi dala k vyznamnym narozeninam stare plne funkcni Primky, o kterych dlouho snil a vim, ze pro nej nejsou jen veci... To same je i s mymi synky. Ted se rozhoduji, jake hodinky koupit k osmnactinam memu mladsimu synkovi... asi to vyhraji Armani za 4tis., ktere si vyhlidnul a myslim, ze jsou i primerene k jeho veku. Az mu bude 40, jako me, pak se muze koukat po drazsich modelech, pokud na ne bude...

no, nechme filosofovani...

jeste jednou diky za poradu a pokud by te napadlo jeste neco doplnujiciho, pripadne i ostatni, budu rada za kazde info.

Preci jen to nejsou hodinky za par kacek a nez je koupim, chci si byt jista

Odesláno
jejim nebo toho co vytahne platebni kartu? :bangin:

brzdi prosim, nebo si zacnu myslet, ze jsem se neobratila na ty spravne chlapy o radu

ma to byt darek od meho postizeneho tatinka, o ktereho se dnes a denne staram a kteremu jsem i ja sama dala dost hodnotne hodinky

Odesláno
:thumbsup_anim: Trefa Kopretinko! Nenech se odradit žvásty lidí, kteří o tobe a okolnostech kolem nákupu tvejch hodinek ví kulový. Za mě ti doporučuju Breitling. Akorát... diamanty jsou OK, ale ten bicolor si ještě zkus rozmyslet. Je to příliš výrazný a ostatně i ty diamantíky se v tom nakonec můžou ztratit. :) A na láci použitého kalibru uvnitř nedej. Ostatně i jiné firmy by o tom mohly ledacos povídat. ;)
Odesláno (upraveno)

No nakonec o nákupech a prodejích by mohli dlouze povídat i nekteří oponující.Ber to podle vlastní hlavy a hlasu srdce hodinky od tatínka jsou na celý život i když souhlasím s kalfixem,že bicolor asi není ten nejlepší nápad

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
... i když souhlasím s kalfixem,že bicolor asi není ten nejlepší nápad

A proč ne? Pánové, uvědomte si, že si ty hodinky kupuje žena. Pokud nosí zlaté šperky (prsteny, náramky atd.) tak ten bicolor může naopak být lepší volba než ocel...

Odesláno
A proč ne? Pánové, uvědomte si, že si ty hodinky kupuje žena. Pokud nosí zlaté šperky (prsteny, náramky atd.) tak ten bicolor může naopak být lepší volba než ocel...

Poslední OT: Asi máš pravdu, možná se člověk při radách druhým až příliš často nechá unést vlastním vkusem. Na druhou stranu - pořád si myslím, že bicolor je out jako pánský kalhoty do zvonu... :D

Odesláno (upraveno)
Poslední OT: Asi máš pravdu, možná se člověk při radách druhým až příliš často nechá unést vlastním vkusem. Na druhou stranu - pořád si myslím, že bicolor je out jako pánský kalhoty do zvonu... :D

A moda se ve spirále vrací,ale bohužel tak po 30 letech

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
:thumbsup_anim: Trefa Kopretinko! Nenech se odradit žvásty lidí, kteří o tobe a okolnostech kolem nákupu tvejch hodinek ví kulový. Za mě ti doporučuju Breitling. Akorát... diamanty jsou OK, ale ten bicolor si ještě zkus rozmyslet. Je to příliš výrazný a ostatně i ty diamantíky se v tom nakonec můžou ztratit. :) A na láci použitého kalibru uvnitř nedej. Ostatně i jiné firmy by o tom mohly ledacos povídat. ;)

diky za podporu prima chlapum, normalne jste me rozbreceli. Uz jsem si zacala myslet, ze jsem divna nebo co :crying_anim: a pak jste mi napsali... DIKY!!! :thumbsup_anim:

navic pisu tady a jeste na vlakne: Kde koupit Breitlingy?, kde se do me taky pousti... a to jsem se dnes zaregisrovala!

Vim, ze jsou to drahe hodinky, sama bych si o ne nikdy nerekla, ale je to tatinkovo prani a ja nevim, jak dlouho zde jeste bude... budou mit pro me obrovskou cenu, tak se nechci unahlit, proto jsem se na vas obratila s prosbou o radu. Uz to tu procitam nejakou dobu, ale zaregistrovala jsem se az dnes...

Breitlingy se mi moc libi provedenim a precetla jsem si o nich historii a myslim, ze by staly za to. Zrejme to vi i tatinek, kdyz mi je doporucil. Omegy jsou asi take dobre, ale neni to proste ono...

Dost je tu nazor, ze bych mela vybrat Rolex... mozna maji pravdu, ale me srdce tahne k Breitlingam, mozna proto, ze jsem je mela na ruce jako prvni a ta pani v obchode byla tak mila a ochotna :-) Tam jsem mela moznost srovnat Breitlingy s Omegami...

jeste jednou diky za poradu a podporu, uz je mi do zpevu :whistling:

Odesláno
brzdi prosim, nebo si zacnu myslet, ze jsem se neobratila na ty spravne chlapy o radu

ma to byt darek od meho postizeneho tatinka, o ktereho se dnes a denne staram a kteremu jsem i ja sama dala dost hodnotne hodinky

neber si to prosim osobne, vyber to co se ti priroste k srdci a co ti bude delat radost. Radost, myslim, neni o drahych kamenech, zlate ani znacce ale o tom od koho jsou.

Pokud chces damske hodinky, ktere maji z chlapskeho uhlu pohledu neco do sebe, musi to byt mechanicky strojek treba automat. To, pokud vim, dela ze jmenovanych Rolex a Omega, na drahe kameny a zlato tady, soudim podle sebe, nenaleznes pozitivni reakce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...