Přejít na obsah

Tudor BB 41


Doporučené příspěvky

Ahoj, nebudu unavovat dlouhým čtením jen ve zkratce jak jsem neplánovaně přišel k BB41 blue. 

Tak si takhle sedím u kompu a po dlouhé době brouzdám na Chronu co kdyby náhodou mě něco padlo do oka... a nic. Kašlu na to, stejně nosím Polary. No, ale takový modrý by se mi asi líbili, jen si vzpomeň ty modrý Wardy co jsi měl byly dobrý ne? Jako jo, ale něco mi tam vadilo. Tak takhle si vedu ty duševní psycho kecy a jdu si dát víno. Za pár dní mi to nedá, co kdyby nějaký ty modrásci na mě vykoukli.... a hele celkem zajímavý Mida za dobrý kačky - nechtěl jsem do to ho moc investovat, stejně se u mě neohřejou. Tak je chvíli pozoruji jako že jóó, pak zase néé, no nakonec jsem neodolal a domluvil se s místním členem že bych do nich šel. Sejdeme se v Mekáči, sympatický týpek, ukazuje modrásky a jak bylo u kompu tak v reálu.. tvl já nevím....  jsem bezradný. Tak to rozebereme a domluvíme se že je brát nemusím. Slušně poděkuji a s výčitkami svědomí odjíždíme každý svou cestou. Vyměníme si ještě několik vtipných zpráv a já ulehám s tím že jsem Martinovi zkazil obchod, ale aspoň nebyl naštvaný. 

Ale pořád mě něco vrtá hlavou... co to bylo, už vím... viděl jsem u Martina Tudor naživo měl jsem ho v ruce, na ruce, tvl dobrý!! No, ale za ty prachy a stejně nebyly modrý! A co myslíš... druhý den ležím v Chronu a lustruji sekci prodej a najednou ..... BB41 blue sice jenom luneta a strap, ale ten kontrast s tou černou, ale hlavně ... 41 průměr a COSC a 70h rezerva to jsem vždycky chtěl!!

Nejdřív takový - vždyť nosíš Polary, Sinny máš a nenosíš, takový prachy, máš jet na dovolenou, brácha bude mít narozeniny.... a pak, nějaký zkrat, lobotomie mozku nebo co a já se probudím na terase v nějakým obchoďáku v ruce mám TUDOR BB41 a usmívám se jak idiot. S didoodje prohodíme pár slov, kouknu na ně, platím a odjíždím. Tak to je vše...🙂

ps: nějak je nemůžu sundat z ruky a pořád čumím na tu vteřinovku, takže když se mě někdo zeptá kolik je hodin vytáhnu mobil, jsou neskutečně přesný a konečně mám pocit že jsou na furt....🙂

20230524_103554.jpg

20230524_104343.jpg

20230530_192217.jpg

20230530_201554.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, zatím užívám a bažím, fascinuje mě korunka pevná masivní s takovým zvláštním dotažením, precizní krokování lunety, parádní lumi fakt svítí dlouho,  inženýři v Tudoru si vyhráli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...