Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj, protože to vypadá, že se možná taky usídlí na mé ruce, chtěl jsem se optat místních na jejich spokojenost. A taky třeba, jestli už někdo zkoušel nějaký jiný řemen a jaký ;-)

Odesláno
Ahoj, protože to vypadá, že se možná taky usídlí na mé ruce, chtěl jsem se optat místních na jejich spokojenost. A taky třeba, jestli už někdo zkoušel nějaký jiný řemen a jaký ;-)

Ahoj hodinky mám něco málo přes týden,spokojenost.Jen tak zběžná kontrola přesnosti po týdnu zde +0.1.Taky chci prubnout jiný zde po doporučení zdejších mágů.

Odesláno
Ahoj hodinky mám něco málo přes týden,spokojenost.Jen tak zběžná kontrola přesnosti po týdnu zde +0.1.Taky chci prubnout jiný zde po doporučení zdejších mágů.

Ten je super, jen já chci černé dualtime a tam by asi moc neseděl.

Odesláno
Ten je super, jen já chci černé dualtime a tam by asi moc neseděl.

Já mám chronograph black,ten černej řemen sedne,ale chci prubnout to watchadoo.Uvidíme jak to bude vypadat,když tak půjde do světa a nebo k němu nějaké hodinky :thumbsup_anim:

Odesláno
Já mám chronograph black,ten černej řemen sedne,ale chci prubnout to watchadoo.Uvidíme jak to bude vypadat,když tak půjde do světa a nebo k němu nějaké hodinky :thumbsup_anim:

Jenže ve verzi bez chrona mají černé tělo.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj. Vedel by mi niekto vysvetliť ako je to s naťahovaním Gaz-14? Na stránkach www.ruskychronograf.sk je v infe o hodinkách písané že sú to automaty. Ale v sekcii návody je písané že kaliber 2624 je možné pokiaľ to treba dotiahnuť korunkou. Teda keď sa zatavia, netreba s nimi točiť aby sa trochu natiahli ale ide to spraviť korunkou. Resp. ešte jednoduchšie, sú to automaty s možnosťou manuálneho natiahnutia. Som tu nový a mám v tom trochu hokej. Bol som v tom že automaty sa nedajú manuálne naťahovať. Dík za odpoveď. :)

Odesláno

Automatky jdou natahovat i ručně korunkou. Ale nedoporučuje se to dělat moc často, nebo zbytečně. Takže když se zastaví, stačí trochu natáhnout a dát na ruku a nechat natahovat automat..

Odesláno
Automatky jdou natahovat i ručně korunkou. Ale nedoporučuje se to dělat moc často, nebo zbytečně. Takže když se zastaví, stačí trochu natáhnout a dát na ruku a nechat natahovat automat..

jen drobne opravim: nektere automaty jdou natahovat i korunkou. treba kalibry seiko (7s25-26, 1s35-36) tuhle moznost nemaji, oproti treba citizenackym kalibrum muyota, ktere jsou ve stejne cenove kategorii. cili se drz toho, co pise o kalibru oficialni zdroj. vostoky automaty vetsinou (rekl bych ze vzdy, ale na takhle autoritativni tvrzeni se necitim dostatecne erudovan) rucni natah maji.

jo, a zrovna vcera jsem cetl diskusi na watchuseek, kde se vetsina vostokaru shodla na tom, ze rucni dotahnuti cca 1x tydne jim dela dobre, co se tyce udrzeni presnosti.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hodinky jsem si naježil s předstihem k vánocům, koupil jsem méně obvyklou variantu - hnědé. K zakoupeným Archimede Pilot tak přibydou další automatky:-) Aniž bych chtěl dělat reklamu, hodinky jsem objednal z hodinkyvostok.cz minulý čtvrtek a nyní je mám doma. Pokud vezmu v potaz, že jdou z banské bystrice, je to naprosto v pohodě, mile mě překvapila cena - 4.800,- Kč i s poštovným. Tento obchod mohu jen doporučit. Domluva byla taktéž výborná. Případným zájemcům mohu jen doporučit. Hodinky mi však byly schovány, fotky dodám asi až po vánocích :crying_anim02:

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak už mám Vostoky doma :) Spracovanie je slušné, snáď len na remienok, ktorý nevyzerá mať dlhú životnosť, hlavne horná lesklá strana. Telo je ale naozaj spracované bez výhrad. Mám ich cca týždeň, zatiaľ spravia za deň -15 sec. Uvidím ako sa ustália časom a prípadne ich dám zoštelovať. Kaliber nemá hacking, takže presné nastavenie je trochu dobrodružstvo, ale o tom som vedel. Prikladám zopár foto. Som max. spokojný :)))

post-9637-1259838814.jpg

post-9637-1259838824.jpg

post-9637-1259838832.jpg

post-9637-1259838840.jpg

post-9637-1259838848.jpg

Upraveno uživatelem KuskuS
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Tak už mám Vostoky doma :) Spracovanie je slušné, snáď len na remienok, ktorý nevyzerá mať dlhú životnosť, hlavne horná lesklá strana. Telo je ale naozaj spracované bez výhrad. Mám ich cca týždeň, zatiaľ spravia za deň -15 sec. Uvidím ako sa ustália časom a prípadne ich dám zoštelovať. Kaliber nemá hacking, takže presné nastavenie je trochu dobrodružstvo, ale o tom som vedel. Prikladám zopár foto. Som max. spokojný :)))

Remeň je v pohode. 5 mesiacov na ruke a zatiaľ nič. Ten istý lesk, ten istý vzhľad.

• po měsících...
Odesláno

Může někdo napsat nějaké čerstvé informace ohledně těchto hodinek? Zkušenosti s životností, přesností, odolností (velmi mne zajímá zda snesou koupání - nevím jestli tech 5 Atm v popisu brát vážně). Sám uvažuji o těch uvedených jako druhá fotka. Předem díky!

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...