Drummer Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Panpeta:Tak tos byl ty kdo mi je koupil před nosem, poslední kus za 5700,- na AZWatch??
Panpeta Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Tazatel a Drummer: Koupil jsem je v pasazi Alfa na Vaclavaku. Za 6900, coz bylo hodne (proti www.chorno24.de a AZ Watch), ale chtel jsem si k tricetinam udelat radost, tak jsem do toho sel radsi v kamennym obchode. Coz se zatim vyplatilo aspon vzhledem k rychlymu vyreseni ty zavady:) Ted jsou hodinky uplne v pohode a v jedny veci me mile prekvapily: vydrz 63 hodin, uz jsem skoro myslel, ze v tom mam quartzovej stroj:)
Ondraj Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 vydrz 63 hodin, uz jsem skoro myslel, ze v tom mam qaurtzovej stroj:)
Lapis Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Tak mi dnes přišly ze servisu mé hodinky, nešly natáhnout žádným povoleným způsobem. Doufám, že další závada se neobjeví, ale kdyby přece, budu informovat.
stillo Odesláno 16. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2007 Ja mam POLJOT Aviator kal. 2614. Vdaka nestastnej korunke som ich uz po prvom dni musel poslat na reklamaciu. Pri nastavovani dna mesiaca cyklom 7-12-7 som po niekolkych nastavenych dnoch pravdepodobne odsruboval korunku - chodila naprazdno, so slabou aretaciou. S reklamaciou nebol problem, uvidime ako presne pojdu (zajtra ich dostanem spat). PS: Mate skusenosti so zivotnostou srobovacej korunky? Oplati sa ju pri kazdodennom natahovani strojceka opatovne srubovat. Ako dlho to zavit vydrzi?
synek Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2007 Ahoj, tak mě včera dorazily Poljot alarm Alexander Kosakow a po prvním nadšení musím konstatovat, že přesnost hodinek je velice špatná. Za 3 hodiny se opozdily o 3 minuty..
vor Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2007 Ahoj, tak mě včera dorazily Poljot alarm Alexander Kosakow a po prvním nadšení musím konstatovat, že přesnost hodinek je velice špatná. Za 3 hodiny se opozdily o 3 minuty.. To je na reklamaci .
synek Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2007 No jo, ale já jsem si je nachal poslat z: http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/in...php?language=en a teď je otázka, zda můžu uplatňovat záruka a zda tato reklamace bude přijmuta A je zajimavé, že kyž potočím rukou tak v hodinkách něco cinká...
vor Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2007 No jo, ale já jsem si je nachal poslat z: http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/in...php?language=en a teď je otázka, zda můžu uplatňovat záruka a zda tato reklamace bude přijmuta A je zajimavé, že kyž potočím rukou tak v hodinkách něco cinká... Zeptej se člena s nickem Foundryman, on tam už posílal nějakou reklamaci a psal, že super jednání.
synek Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2007 No, ještě počkám nějakej den, snad se přesnost usadí a zlepší... , ale štve mě to. Tak jsem se navnadil na mechanické hodinky a dopadlo to takhle.
synek Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2007 to YPO: jakou máš odxhylku v přesnosti? Když jsi je kupoval odchylka byla stejná jak nyní? A ještě dotaz: Když potočíš zápěstím cinká tě v hodinkách?
synek Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2007 zo YPO: asi jo, počkám tak 14 dní a uviím jestli se to zlepší...
synek Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 Přesnost hodinek Poljot: za 24 hodin dělají -8 minut a 25 vteřin, což se mě zdá hodně. Jak jsem vyčetl z tohoto fora, tak jsem si myslel že budou přesnější.
Skeleton Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 Přesnost hodinek Poljot: za 24 hodin dělají -8 minut a 25 vteřin, což se mě zdá hodně. Jak jsem vyčetl z tohoto fora, tak jsem si myslel že budou přesnější. To neni v poradku. Na nic necekej a reklamuj.
X-Bob Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 Přesnost hodinek Poljot: za 24 hodin dělají -8 minut a 25 vteřin, což se mě zdá hodně. Jak jsem vyčetl z tohoto fora, tak jsem si myslel že budou přesnější. To neni v poradku. Na nic necekej a reklamuj. Souhlas se Skelet. Nečekat, reklamovat... Peripetie s hodinkami pak majitele o to víc sbližují, tak z toho nebuď smutný
synek Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 Jo, smutný jsem. Moje první mechanické hodinky a hned problém. Roky jsem měl Wrenger a maximální spokojenost s přesností. Začinám uvažovat, že je asi prodám a vrátím se k osvědčeným Wrengerkám
31682 Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 synek: buď v klidu, nech je seřídit a bude to dobré.
synek Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2007 No jo, když je nechám seřídit je jistota, že úřesnost bude lepší a záruka bude platná? Fakt je ten, že s mechanickejma hodinkama nemám moc zkušeností, ale jinak Poljoty jsou super - velice se mě líbí jak zpracováním tak i čitelností.
synek Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Zdravím všechny příznivce a rád bych se chtěl podělit se zkušenostmi v uživání hodinek Poljot alarm Alexander Kosakow. Bohužel musím konstatovat, že tyto konkrétní hodinky se moc nepovedly. Přesnost hodinek se ustálila na odchylce -16 až -20 sec za 1 hodinu, další problém vznikl, že při nastavování velké rafičky na určitou pozici má tato rafička vůli a tudíž velice těžko se nastavuje přesný čas. V neposlední řadě a to nevím jestli je to závada také korunka pri nastavování času vykazuje vůli (mrtvý chod). Jak již jsem psal mám z těchto hodinek smíšené pocityn a abych pravdu řekl znovu bych si je asi již nekoupil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se