Bert Posted August 16 Report Share Posted August 16 Přátelé, tímto po určité úvaze znovuotevírám sekci ruských hodinek, a též povoluji jejich prodej a nákup skrze Chronomag. Ty, kteří s nimi budou obchodovat zdvořile prosím, pokud to uznají za vhodné, aby třeba i malou část případného zisku věnovali na dobrý účel. Tedy na cokoli, co zažene Rusa zpět do jeho smradlavé zemljanky. Děkuji, roBERT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARDA2 Posted August 16 Report Share Posted August 16 můžu se zeptat po jaké úvaze?a co to ovlivnilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 17 Author Report Share Posted August 17 Jardo, ovlivnila to délka konfliktu, a opakované žádosti zdejších členů po znovuotevření, potažmo po možnosti prodávat. No, pokud se alespoň trocha z mé přátelské žádosti ujme, budu upřímně rád, a nebudu mít špatný pocit z toho, že tu koukáme na Vostoky, Rakety, Leninkije, Kirovskije, a spol .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted August 17 Report Share Posted August 17 před 21 hodinami, JARDA2 napsal: můžu se zeptat po jaké úvaze?a co to ovlivnilo? Že by zdravý rozum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargamel Posted August 17 Report Share Posted August 17 Nešťoural bych v tom. Já osobně jsem Bertovi vděčný za znovuotevření. Protože tady jde jen a pouze o hodinky. O nic jiného, jen o hodinky a nic jiného bych v tom nehledal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARDA2 Posted August 18 Report Share Posted August 18 já stím otevřením souhlasím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted August 28 Report Share Posted August 28 Parada. Ja tedy vlastne zadne ruske hodinky nemam, jen cca 30-40 vintage sovetskych. Je otazka, co je moralne lepsi / horsi, resp. zda soveti nebo rusaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargamel Posted August 28 Report Share Posted August 28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts