Jump to content

Blancpain X swatch - The Fifty FathomSwatch

lukassob

Recommended Posts

Co naděláme, překupníčci vyhajpovaných ptákovin se nám po roce a půl s vidinou dalšího mrzkého vývaru už zase těší do front a touhle virální formou se mezitím snaží vyšroubovat poptávku. Sice to bude jenom další trapnej výlisek co chytá škrábance už od pohledu a jde podle plotu, ale nepochybujme že plastový sloník #2 si mezi zdejšími hodinkovými naboby své kupce opět najde, než (překvapivě, "jiskra nepřeskočila") skončí s naivním pokusem o přirážku v inzerci. Ctihodný obchodní cestující tím aspoň zabije čas při čekání na další "nový" iPhone+ultraeplwoč, o bájném telefonátu ohledně Rolád nebo PP raději nemluvě. :shit:

Stejně jako u Moonswatch mi i tohle prijde jako děsná blbost a další hodinky, které si v “originále” kvůli tomu nekoupím. Místní veksláci už se klepou na fronty ve Vídni a jinde, aby to tu mohli pak prodávat jak housky na krámě. 

21 minutes ago, xcmaniax said:

Stejně jako u Moonswatch mi i tohle prijde jako děsná blbost a další hodinky, které si v “originále” kvůli tomu nekoupím. Místní veksláci už se klepou na fronty ve Vídni a jinde, aby to tu mohli pak prodávat jak housky na krámě. 

Vidím to podobně a vlastně ani moc nechápu cílovku. Blancpain mezi laiky není tak profláklá značka, Fifty Fathoms zná málo kdo (na to, jak zásadní model to je). Uvidíme, jak jim to bude fungovat, ale asi jo, jinak by to nezkoušeli.

Edited by exell

Ale tak nutno říct, že díky tomuhle počinu se do povědomí lidí ta značka celkem dostane. Marketingově jdou s dobou...akorát za chvíli už bude vše plastové..:-(

Klasiky si s tím nikdo nesplete, ale neříkám, že bych si je na sport/do vody nevzal..jsou celkem pěkný..uvidíme ale naživo jak moc "plastové" jsou...

Já jsem pro. Pokud budou mít vodotěsnost 100m tak to jsou ideální hodinky na léto na situace, kdy si nechci zničit keramiky..

EDIT: Na obrázku vidím 92m vodotěsnost... na léto... proč ne..

Edited by safi