juk Posted November 1, 2023 Report Share Posted November 1, 2023 před 23 minutami, Jerryl napsal: Kdyby to někoho zajímalo, tak zde jsem dostal číslo zásilky. Poste Italiane: RC278437939IT Mě se nepodařilo na stránkách pošty najít, kam to zadat, aby to ukázalo stav. Kdyžtak dejte vědět Normálně na webu České pošty https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=RC278437939IT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted November 1, 2023 Author Report Share Posted November 1, 2023 (edited) To mě nenapadlo, Já osel to hledal na italský No tak to budem sledovat Edited November 1, 2023 by Jerryl Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian2023 Posted November 3, 2023 Report Share Posted November 3, 2023 Holub vyrazil z IT do ČR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted November 3, 2023 Author Report Share Posted November 3, 2023 Doufám, že vyslali alespoň orla, protože holub by to musel táhnout na špagátě za sebou a jít pěšky Link to comment Share on other sites More sharing options...
juk Posted November 3, 2023 Report Share Posted November 3, 2023 Tak ať se brzy dočkáte. Já už mám jednu z první domluvy ve vlákně u emefa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted November 3, 2023 Report Share Posted November 3, 2023 Jsou fajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian2023 Posted November 8, 2023 Report Share Posted November 8, 2023 Kontrabant dorazil na celnici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted November 8, 2023 Author Report Share Posted November 8, 2023 tak zatím to šlo celkem dobře, nyní uvidíme, jak to půjde u nás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted November 8, 2023 Report Share Posted November 8, 2023 V 27. 10. 2023 v 19:33, Jerryl napsal: Doufám, že to klapne, abych měl důvod si ke lžičce pořídit i ten hrneček od Matouše. Největší strach mám bohužel z naší pošty. Ono už před tou slavnou reorganizací to stálo za pendrek, ale jak je vidět, tak každý nový ředitel hledá další nové dno. ahoj, jak se pls dostat k hrnečku Rolex?viděl jsem na instáči, že je někdo rozdával v různých soutěžích... Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian2023 Posted November 8, 2023 Report Share Posted November 8, 2023 https://shop.rucearucicky.cz/hrnek-a-rucicky-250/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 8, 2023 Report Share Posted November 8, 2023 Hrncek Rolex ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted November 8, 2023 Report Share Posted November 8, 2023 Nechával si je dělat Honza co měl Instagram rolex Czech club, aktuálně Watchtalk https://instagram.com/watchtalkcz?igshid=N201bWNua2kzc2Q2Dával je do soutěží. Je to samozřejmě neofiko výroba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian2023 Posted November 8, 2023 Report Share Posted November 8, 2023 Sorry k tomu odkazu. Já nějak automaticky myslel, že jde o Matoušův hrnek. O hrnku Rolex já osobně nic nevím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted November 8, 2023 Author Report Share Posted November 8, 2023 Cože, jakej Rolex? Já jsem si jenom chtěl zamíchat kafe Hrnky, nemáme, nevedeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted November 9, 2023 Author Report Share Posted November 9, 2023 (edited) Tak pánové, hádejte co mi dneska přinesl pošťák, co zazvonil 2x ? Ta je moje Tímto prohlašuji akci za úspěšnou! Ohledně přeposílání k vám bych se nakonec vydal mě neoblíbenou cestou - Českou poštou, protože zásilkovna bere balíčky od nějaké nejmenší velikosti a tolik vhodných krabiček nemám. Proto bych použil bublinkovou obálku a doporučené psaní na vaší adresu. Pokud souhlasíte, tak mi prosím napište vaše adresy. Mějte se a těšte se! Edited November 9, 2023 by Jerryl Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian2023 Posted November 9, 2023 Report Share Posted November 9, 2023 Viděl jsem dopoledne, že už se to doručuje. Adresu jsem poslal do zprávy. Budu se těšit. A díky, že si se toho ujal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal400 Posted November 10, 2023 Report Share Posted November 10, 2023 Adresa poslána. Ještě jednou děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juk Posted November 10, 2023 Report Share Posted November 10, 2023 před 23 hodinami, Jerryl napsal: Ta je moje Tímto prohlašuji akci za úspěšnou! Ohledně přeposílání k vám bych se nakonec vydal mě neoblíbenou cestou - Českou poštou, protože zásilkovna bere balíčky od nějaké nejmenší velikosti a tolik vhodných krabiček nemám. Proto bych použil bublinkovou obálku a doporučené psaní na vaší adresu. Pokud souhlasíte, tak mi prosím napište vaše adresy. Mějte se a těšte se! Rolex vs. Seiko, no teda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted November 10, 2023 Author Report Share Posted November 10, 2023 (edited) Už když jsem tu fotku postoval, tak mi bylo jasný, že se někdo ozve. Díky, že jsi se toho ujal! Seika jsou tam pouze jako měřítko, protože je každý pravděpodobně zná nebo vlastní narozdíl od Rolexů Edited November 10, 2023 by Jerryl Link to comment Share on other sites More sharing options...
juk Posted November 10, 2023 Report Share Posted November 10, 2023 Není zač, to se přímo nabízelo Užívej Já ji mám zatím v šuplíku. Nesladím a třeba na jogurt je malá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts