Jump to content

Pomozte s výběrem automatik pro ní pod stromeček

Recommended Posts

Zdravím Vás,

Chtěl bych si vámi nechat poradit, co nosí vaše paní na ruce? 

Chtěl bych automatiku pod🎄. Cenová relace do 15.ooo,-

Zaměstnáním učitelka, Biologie / TV...takže ne žádné vyloženě výstřední, na první pohled zabijáky. Mohou být lehce sportovnějšího vzhledu..

Vím že jsem vám neposkytl mnoho informací, ale za každý dobrý tip slušně poděkuji.

Děkuji za prostor a za případné reakce,

čau, F.

To záleží jaký máš preference.... prostě strýček Gůgl. 

https://www.google.com/search?q=seiko presage cocktail time&source=lmns&bih=640&biw=1024&client=tablet-android-huawei-rev1&prmd=sivn&hl=cs&sa=X&ved=2ahUKEwjjke6YvqKCAxVSrycCHW3iAugQ_AUoAHoECAAQBQ

Jaká je představa o velikosti?  Ty cocktail jsou v rozpětí 30-40 mm, což je poměrně hodně. Barva cifru- to je u žen dost důležité. Doplnuj informace :-))

před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Jaká je představa o velikosti?  Ty cocktail jsou v rozpětí 30-40 mm, což je poměrně hodně. Barva cifru- to je u žen dost důležité. Doplnuj informace :-))

děkuji za doplňující otázky, cifr okolo těch 38 být může, barva, jakákoliv kombinace, musí mě ty hodinky bavit, nejlépe ať nejsou jednobarevné, 

takové SRE010J1 white lady, které mi tady byly avizovány, jsou hezky kombinované.

OK, vidím, že máš v popisu značku Hamilton- co kouknout po Hamilton Khaki Field ( pár se jich válí v prodejním vlákně ).

Nebo, já jsem poměrně fanda značky Steinhart, koukni na chronoshop. Např.

Steinhart Ocean 39 Metropole Blue 103-1341 od 13 750 Kč | Chronoshop.cz

před 5 minutami, kuncák7 napsal:

OK, vidím, že máš v popisu značku Hamilton- co kouknout po Hamilton Khaki Field ( pár se jich válí v prodejním vlákně ).

Nebo, já jsem poměrně fanda značky Steinhart, koukni na chronoshop. Např.

Steinhart Ocean 39 Metropole Blue 103-1341 od 13 750 Kč | Chronoshop.cz

Děkuji za tip, pošlu je do dalšího kola, děkuji 

Mido, Rado, Tissot.... https://www.ashford.com/womens-watches.html?brand=Alpina,Mido,Maurice Lacroix,Oris,Rado,Tissot&movement_type_family=Automatic&price=250.00-500.00&product_list_order=price~asc&price-ranges=1

U všech výše jmenovaných značek určitě prozkoumej, co nabízí a udělejte si doma ucelenější představu co ano a co naopak ne :default_smile:

Nevím, odkud jsi, ale určitě by nebylo od věci navštívit společně nějaké větší hodinářství a vyzkoušet pár kousků na její ruce.

Konkrétní tip ti nedám, ale mrknul bych se ještě na značku Certina :default_wink:

To výběr docela zužuje...

No a mohou být hodně růžové? Co třeba Seiko Presage Automatic SRPF50J1 Japanese Zen Garden Sakura Daytime

Pak mě ještě napadají Timex Celestial TW2W21200 a TW21300

seiko-presage-automatic-srpf50j1-japanese-zen-garden-sakura-daytime_212981_255101.jpg

timex-celestial-tw2w21200_246006_347009.jpg

timex-celestial-tw2w21300_246013_347010.jpg

Edited by dragys27
Doplnění fotek

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nakonec jsem využil obliby hlavního města Prahy a koupil jsem Prim Svatováclavské 36Q

Děkuji všem rádcům a tiperům za jejich ochotu,

Fóru děkuji za prostor,

hezký předvánoční čas všem.