Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Zdravím, jelikož jsem nenašel téma na otázky, zeptám se zde. Nalezl jsem doma hodinky ruské hodinky Aviator Buran Strumanskie 7750/7751 nepoužívané v krabičcce. Na pásku mají napsáno Škoda Auto Russia. Nedokážu ani přibližně určit jejich hodnotu a potřeboval bych poradit, jak postupovat. Moudří, kteří posílají na aukro, však ví, že jsem tam byl i jinde a žádné informace jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Ahoj, kluci hodinari ze Zhytomyru rikali, ze by se ti na tenhle krasnej ruskej kousek podivali s bruskou a klestema. Muzes jit to zkusit poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Díky, velmi vtipné a nápomocné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 (upraveno) Tak jako je to proverena ruska značka, kdysi tady na foru docela popularni. Je v nich vyborny svycarsky stroj, provereny. Zpracovani asi dobry. Problem je proste ten rusky puvod a ta pachuť v soucasnosti, pak taky to Skoda Auto a i nazev Buran, ktery neni uplne lichotivy. Cenu nedokazu odhadnout, kdysi by to bylo urcite pres 10 000,- ale asi u spravneho kupce i vic. Ale kdo chce ruske hodinky Buran na ruce? Upraveno 16. listopadu 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Bezvadně, děkuji za odpověď. Tak nějak jsem očekával, že Škoda auto i ruský původ teď nebude na výsluní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 V 16. 11. 2023 v 15:48, Jahurt napsal: Bezvadně, děkuji za odpověď. Tak nějak jsem očekával, že Škoda auto i ruský původ teď nebude na výsluní. Keby sme obchodovali podľa toho, kto je aký, nezostal by partner na biznis. S cenou ti síce neporadím, ale palce ti držím, aby si ich mal čím skôr na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Zde zmíněná cena 10 tis. mi přijde hodně optimistická. Ale jak se říká, každé zboží má svého kupce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Ono zaregistrovat se tu na fóru jen za účelem zjištění ceny hodinek, to tady není úplně oblíbené... Pokud je v tom legendární 7750 (nebo nějaká obdoba), tak bych vycházel víceméně z ceny strojku (vygooglit, za kolik se ten strojek prodává nejspíš dokážeš), protože jak zde psali ostatní - ruská značka, model nazvaný Buran - nic z toho asi moc na ceně nepřidá... Ale kdoví, třeba správný kupec ve správnou chvíli zaplatí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 tak si sa na to aukro aj vratil https://aukro.cz/hodinky-aviator-buran-strumanskie-7750-7751-7050275381 hlavne, ze potrebujes pomoct, poradit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Tie hodinky su totalne hnusne. Co som to ale chcel...jaj...ja som doma este nikdy nenasiel hodinky len tak. To sa deje akym sposobom? Tiez sa vam to niekedy stava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 V úvodním příspěvku napsal, že je našel doma, ale do inzerátu na aukru už píše: Na pásku mají napsáno Škoda Auto Russia, jelikož se jedná o limitovanou sadu pro manažery Škoda Auto v Rusku. To by mě zajímalo, kde se mu podařilo tuto informaci získat a proč nám sem své zjištění nenapsal. Ale mám takový dojem, že už se zde od @Jahurt nic nedozvíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 23 minutami, EpsteinBarr napsal: Tie hodinky su totalne hnusne. Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Od kdy má eta 7750 takové rozložení subcifrů a datového okénka na číselníku? Já bych to spíš viděl na poljot 3133. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 @malda dobrý postřeh! Je fakt, že ty "doklady" můžou být klidně od něčeho jiného - https://obleceni.bazos.cz/inzerat/175904220/hodinky-aviator-buran-sturmanskie-eta-7750.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tie hodinky su totalne hnusne. Co som to ale chcel...jaj...ja som doma este nikdy nenasiel hodinky len tak. To sa deje akym sposobom? Tiez sa vam to niekedy stava? Tak nikde nepsal, že je našel u sebe doma... :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Díky všem, kteří se mi snažili poradit a hanba všem výsměšníkům, co nemají nic lepšího na práci a inteligancí dosahují hospodářského dobytka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Tak pokud zde @Jahurt hodnotí INTELIGANCI, jsem v klidu. Moc by mne však zajímalo, jak tento nováček dokázal překecat ETU, aby přehodila subdialy? Třeba se to časem dozvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) Co je s těmi subdialy špatně? Na štajnech je mám úplně stejně.. Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Koukni na prvni fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Jejda pardon a velká omluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se