Přejít na obsah

Rada s cenou hodinek

Návštěvník

Doporučené příspěvky

Zdravím, jelikož jsem nenašel téma na otázky, zeptám se zde. 

Nalezl jsem doma hodinky ruské hodinky Aviator Buran Strumanskie 7750/7751 nepoužívané v krabičcce. Na pásku mají napsáno Škoda Auto Russia. 

Nedokážu ani přibližně určit jejich hodnotu a potřeboval bych poradit, jak postupovat. Moudří, kteří posílají na aukro, však ví, že jsem tam byl i jinde a žádné informace jsem nenašel.

WhatsApp Image 2023-11-16 at 12.40.59.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jako je to proverena ruska značka, kdysi tady na foru docela popularni. Je v nich vyborny svycarsky stroj, provereny. Zpracovani asi dobry.

Problem je proste ten rusky puvod a ta pachuť v soucasnosti, pak taky to Skoda Auto a i nazev Buran, ktery neni uplne lichotivy. 

Cenu nedokazu odhadnout, kdysi by to bylo urcite pres 10 000,- ale asi u spravneho kupce i vic. Ale kdo chce ruske hodinky Buran na ruce? 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

V 16. 11. 2023 v 15:48, Jahurt napsal:

Bezvadně, děkuji za odpověď. Tak nějak jsem očekával, že Škoda auto i ruský původ teď nebude na výsluní. 

Keby sme obchodovali podľa toho, kto je aký, nezostal by partner na biznis. S cenou ti síce neporadím, ale palce ti držím, aby si ich mal čím skôr na ruke 🙂

Odkaz ke komentáři

Ono zaregistrovat se tu na fóru jen za účelem zjištění ceny hodinek, to tady není úplně oblíbené...

Pokud je v tom legendární 7750 (nebo nějaká obdoba), tak bych vycházel víceméně z ceny strojku (vygooglit, za kolik se ten strojek prodává nejspíš dokážeš), protože jak zde psali ostatní - ruská značka, model nazvaný Buran - nic z toho asi moc na ceně nepřidá...

Ale kdoví, třeba správný kupec ve správnou chvíli zaplatí víc.

Odkaz ke komentáři

V úvodním příspěvku napsal, že je našel doma, ale do inzerátu na aukru už píše:

Na pásku mají napsáno Škoda Auto Russia, jelikož se jedná o limitovanou sadu pro manažery Škoda Auto v Rusku.

To by mě zajímalo, kde se mu podařilo tuto informaci získat a proč nám sem své zjištění nenapsal.

Ale mám takový dojem, že už se zde od @Jahurt nic nedozvíme :D

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Tie hodinky su totalne hnusne. 
Co som to ale chcel...jaj...ja som doma este nikdy nenasiel hodinky len tak. To sa deje akym sposobom? Tiez sa vam to niekedy stava?

Tak nikde nepsal, že je našel u sebe doma... :))

Odkaz ke komentáři

• Návštěvník uzavřel téma
  • Bert odemknul téma

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...