EpsteinBarr Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2023 oprasil som poslednu lahvinku edicie, do nedele si ale musi pockat
Zdenek1307 Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 Dnes stylově "po jihomoravsku" ... Iršai
eloga Odesláno 31. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Vománkové? ve sklepě to nepoznáš, moc výparů a šero, stréci a mozeka....
Zdenek1307 Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 V 31. 1. 2024 v 7:41, eloga napsal: Vománkové? ve sklepě to nepoznáš, moc výparů a šero, stréci a mozeka.... Rozšířit Ale tak doma, na JM, bez mozeka, ale se stáčeným Oliverkem od Znojma. Prostě pohoda a klid.
eloga Odesláno 31. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 OK, von tedy ten Oliver je tedy Maďar, ale doma to jde- dá sa. . Měli jsme kdysi s partou takový sklípkový trojboj - Šakvice, Rakvice, Velké Pavlovice. Finish v Kobylí, pak už se to rýmovalo. Ale po létech to ladíme jinde a jinak. Ať ti tedy Oliver jde po jazyku správně a hází jiskru.
simon_magus Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Chlapi, Lidl a Tarapaca je pro svet vina neco jako znacky Invicta a Guess pro svet hodinek. Pojdme vejs
Zdenek1307 Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 V 31. 1. 2024 v 10:13, eloga napsal: OK, von tedy ten Oliver je tedy Maďar, ale doma to jde- dá sa. . Měli jsme kdysi s partou takový sklípkový trojboj - Šakvice, Rakvice, Velké Pavlovice. Finish v Kobylí, pak už se to rýmovalo. Ale po létech to ladíme jinde a jinak. Ať ti tedy Oliver jde po jazyku správně a hází jiskru. Rozšířit Igen
eloga Odesláno 1. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2024 Veltlín zelený jak to vidíte...... Já to užívám místo Müllera, je to paráda.
eloga Odesláno 7. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Naposled jsem se léčil Primitivem z Apulie, to je skutečný lék. Sangiovese od verony také ujde. Ale máme na zahradě odrůdu Barbera, z italské Transpadánie, to je žrádlo i na stole. Zraje 1.týden v září.
vwtyp11 Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Odesláno 8. února 2024 V 31. 1. 2024 v 10:36, simon_magus napsal: Chlapi, Lidl a Tarapaca je pro svet vina neco jako znacky Invicta a Guess pro svet hodinek. Pojdme vejs Rozšířit
eloga Odesláno 8. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2024 Vína z Wachau ano, Veltlín tedy zejména, bereme přímo ve Spitzu od vinařů a přes Dunaj v Rossatz. Jsou tam i dobré výšlapy v terénu, pohled na na Dunaj berou dech.
eloga Odesláno 19. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2024 Vejš no proč ne. Ale mně zas doma žena nadává, že kupuju pořád jen import. Že naši vinaři také chtějí prodávat. Jenže mně ty místní moravské nejdou moc pod nos. Jenomže pokusil jsem se projevit dobrou vůli. Po zkonzumování zásob Primitivo se naskytla volba Most-Chrámce, ročník 2017 Rulandské modré. Včera sem to otevřel, vůně příjemná, ale chuťově velmi nezvyklé - tedy pro mně. Já jsem tedy sledoval hokej, ale to víno mi nějak utkvělo, i když mi stále šlo na mysl - co tomu chybí a kde se to pohybuje. No, připadal jsem jako král Karel co káže Buškovi z Velhartic - pij Bušku již se nezarmuť. Došlo mi to vbrzku - chybí tomu dodatek aby to obživlo. Bylo by to ideální víno na dolití brandy a poslat to lodí 14 dní po moři. No prosím, co se u špuntu nevymyslí. Po dvou deci jsem usoudil, že toto víno -Dá sa, vždyť je české.
zerrou Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Odesláno 19. března 2024 ...skúste,z oblasti Hontu,ak pôjdete okolo odrodu Alibernetnajlepšie nejaké prívlastkove..
eloga Odesláno 19. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2024 Toto? Vínna cesta | Región Hont (regionhont.sk)
zerrou Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Odesláno 27. března 2024 V 19. 3. 2024 v 18:09, eloga napsal: Toto? Vínna cesta | Región Hont (regionhont.sk) Rozšířit ...ano,alibernet,slangovo aligátor je málo preferované vinko,ktoré ma tmavorubínovú farbu a stojí za okoštovanie..je to taký čierny kôň pivnice prevalcuje aj plnokvných arabov
gunman Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Snad tě nezklame, ale je to levné portské, kterýho fakt stačí jeden panák jako aperitiv.
Lou Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Pracujem na tom, aby letos bylo co pit. Všem na zdraví a hezké Velikonoce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se