ZLOjasna Odesláno 2. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2024 (upraveno) Príbeh samozrejme pokračuje. Rolexky definitívne teraz nechcem, lebo to tam necítim, pri hodinkách za ¼ mega musím byť nadšený úplne maximálne a to teraz nie som. A tým som vyriešil aj skladovanie hodiniek – našiel som ideálny box na hodinky a nože (ktoré mám tiež moc rád) a teda viem že sa chcem dostať na 6 kúskou, prípadne na 6+1 s tým že do boxu si dám tooly a na Erhardy by som si vystavil v robostojane od Micro Praha. Foto boxu sem hodím keď dorazí. A teraz k hodinkám. Chcel som kúpiť Sinn UX S E – síce mám UX no U1SE sú úplne iné hodinky a teda si viem predstaviť mať oboje a aj keď sú od rovnakej značky tak sa dopĺňajú. Ale obecne čierne hodinky nemusím, preto som zisťoval v chronoshope či by bolo možné s prihliadnutím na nejaké predchádzajúce nákupy upraviť cenu a čiastočne mi vyšli v ústrety, no nedostali sme sa na hranicu za ktorú by som ich kúpil hneď. Takže si počkám na budúci SEW alebo si spravím výlet do Fankfurtu aby som si ich pozrel na živo pred kúpou. Vzhľadom k tomu že nie sú extrémne drahé tak to beriem práve tak že by to mohli byť časom moje 7. hodinky Ch Ward Bel Cano Ako mám rád tooly tak mám rád aj funky hodinky ako mám práve Erhardy. A po vzhliadnutí recenzií som si rovno jedny predbiehal. Vytriezvenie prišlo asi po mesiaci keď som si prešiel vlákno na fóre (vďaka zaň) kde som sa dozvedel že ak by som si ich kupoval v GBP a nie v EUR tak je úspora cca 500 Eur. Ďalšie nemilé prekvapenie bolo keď som sa dočítal že to už nebudú limitky ale naopak, chŕlia kopec limitiek zatiaľ čo niektorý zákazníci ich majú preobjednané viac ako 2 roky a Ch Ward to stále posúva. Rozumiem že sa môžu objaviť komplikácie pri výrobe no nepríde mi fér že produkujú limitky a niekto čaká dva roky. Ďalej ma nemilo prekvapila kolísavá kvalita a hlavne rezerva náťahu – vo vlákne je skúsenosť že so zapnutým cinkaním nevydrží power reseve z večera do rána.Dúfam že to je len chyba konkrétneho kusu, no nechcem riskovať. Preto som pred objednávku zrušil pred pár dňami a čakám kým my vrátia peniaze – toto prebehlo OK. Hodinky ako také nezavrhujem, lebo 41mm, titán, ťah, koža, vizuál mi prídu super, no počkám si na viac recenzií a potom sa rozhodnem. Rozhodol som sa že si nechám všetky hodinky čo mám, okrem bielych antimagnetou od GS. Keď ich predám budem mať budget cca 150k. Aktuálne obkukávam keramické IWC Top gun, ktoré majú parádnych 41mm, a vidím v nich upgrade z Damasko DA36 ktoré som mal dlho ako OWG, no prišli mi relatívne malé. Preto sa mi páči že IWC majú 41mm (43mm bez lunety mi príde veľa), no mrzí ma na nich že majú lug to lug 50,4 mm a remienok 20mm. Keby mali L2L 48,5mma 22mm remienok tak by nebolo čom. V hlave mám ešte nejaké Panerai, keby bola nejaká dobrá ponuka s veľa strapmi a slušnou power reseve tak by to stálo za zvášenie, no neviem. Upraveno 2. února 2024 uživatelem ZLOjasna
ZLOjasna Odesláno 2. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2024 Ešte sa na to pozerám a vravím si či by nebolo lepšie zobrať miesto IWC napr Hanhart Pioneer 42 monopusher (nie som si isty dostupnosťou) a k nim Laco pilotky tiež v 42m... a stále mi zostane napr na Sinn U1SE...
OndraPod Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Odesláno 2. února 2024 Za mně jsou ještě hodně povedené Sinn U1 Professional a Sinn U1DE. Jsou to vyprodané limitky, takže pouze z druhé ruky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se