Xenomorfus Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 1 minutou, JR_2010 napsal: Prachy, co přijdou bez nicku jsou považovány za dar. ...no, co uz... A ne, ze si za to koupite nejakou cypovinu! :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Aha, já tam nenapsal nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února (upraveno) @Xenomorfus V tomhle já nejedu. Upraveno 2. února uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 8 minutami, JR_2010 napsal: Prachy, co přijdou bez nicku, jsou považovány za dar. Dobrej pocit z toho ale nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Z toho si nic nedělej, já z dárku pro tchýni taky radost nemívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Kdyz tolik lidi posralo platbu, to bych se jeste mohl vlezt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 8 minutami, John_Lenon napsal: Z toho si nic nedělej, já z dárku pro tchýni taky radost nemívám. Proto je u nas kupuje moje zena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 13 minutami, Zeeberdee napsal: Dobrej pocit z toho ale nemam Bud v klidu, slibil jsem, ze to bude na extra ucet, coz plati. Takze zaciname na nule, pokud jsem dobre cetl, tak 3 lidi nenapsali nick, to slutecne nebude problem. Xeno uz mi psal, s Milisem se domluvim a ty budes ten 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Mám radosttěším se a od stežejkovače chmag od Beemana - to byl tehdy slušnej masakrjsem nic jiného nepořídil, tak paráda Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Tak ja se zvedam z gauče a jdu teda něco dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Tak šup, šup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února A v pondělí může začít distribuce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Kluci, pardon za zmatek, bušil jsem to na telefonu v automyčce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února ... tak aby jste neřekli, že jsem neděli proflákal, tak posilam pozdrav z dilny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února To je hromada kolecek v krabicce od pochoutkovyho salatu, to ja poznam A ted trochu vazne, velke diky vsem, co se na tom podileji a hlavne @mydlinkaTM ze se do toho pustil! Pekny nedelni vecer vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Přesně, krabička od svačiny každýho soustružníka. p.s. malá nápověda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února (upraveno) Malí bronzoví jednorožci! Konečně se limitka ubírá správným směrem Edit: ti budou čubrnět, až jim místo zelené přijde barva duhy... Upraveno 4. února uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Mam skromny doraz. Kdy to bude hotovy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Vzhledem k počtu kusů předpokládám, že nejspíš pozítří. Ani nevím, jakýho smajlíka na takovou pitomou otázku tam mám dát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Já bych Vojtu moc nesral. myslim, ze i tak tahle limitka vejde do historie jako nejlépe a nejrychleji zvládnutý počin na chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se