warann Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 4 minutami, Frantik napsal: Páč ta zelená mikarta v kombinaci s mosazi je pecka. Jeste když projde stonewash a možná i neco dalšího, tak to bude pecka Stonewash jsem - mozna trochu drze - bral jako danej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 4 minutami, warann napsal: Stonewash jsem - mozna trochu drze - bral jako danej. Nejsi drzej Naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 7 minutami, Pepino777 napsal: jooo tady Aha, tak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) A já jsem tedy velmi proti číslování. Klidně na jedné straně logo, na druhé, něco podobného jako bylo na minulém (tam bylo : jeden z deseti). Na podobě se můžeme shodnout. A na čepel třebas LE 23. Zas ať tam toho není moc. Je to malý prcek. Vypadá totiž, že barva je rozhodnutá a stonewash jsem taky bral jako daný. jsem rád, že nám to odsejpa. Upraveno 25. ledna uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 1. Micarta hnědá s mosaznou destičkou - 8 2. Micarta zelená s mosaznou destičkou - 27 3. Micarta z každé strany jiná (kombinace zelená hnědá) s mosaznou destičkou - 10 4. G10 bez destičky - gravírování přímo do střenky - 4 5. G10 s mosaznou destičkou - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 6 minutami, mAra_ napsal: A já jsem tedy velmi proti číslování. Klidně na jedné straně logo, na druhé, něco podobného jako bylo na minulém (tam bylo : jeden z deseti). Na podobě se můžeme shodnout. A na čepel třebas LE 23. Zas ať tam toho není moc. Je to malý prcek. Vypadá totiž, že barva je rozhodnutá a stonewash jsem taky bral jako daný. jsem rád, že nám to odsejpa. Klidně, ja taky nejsem striktně za čísla. Jen proste za limitku, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Konkrétní číslo na noži mít taky nemusím, ale forma "jeden z XX" se mi líbí. Podtrhuje to ten super pocit z limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 1. Micarta hnědá s mosaznou destičkou - 8 2. Micarta zelená s mosaznou destičkou - 27 3. Micarta z každé strany jiná (kombinace zelená hnědá) s mosaznou destičkou - 11 4. G10 bez destičky - gravírování přímo do střenky - 4 5. G10 s mosaznou destičkou - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna “Koza dojí krev” na jedné straně by taky nebylo špatné. nicméně, každá další úprava zvýší celkovou cenu, na to je třeba myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Jinak, ať mám taky dovoleno: 1. Micarta hnědá s mosaznou destičkou - 8 2. Micarta zelená s mosaznou destičkou - 27 3. Micarta z každé strany jiná (kombinace zelená hnědá) s mosaznou destičkou - 12 4. G10 bez destičky - gravírování přímo do střenky - 4 5. G10 s mosaznou destičkou - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 1. Micarta hnědá s mosaznou destičkou - 8 2. Micarta zelená s mosaznou destičkou - 28 3. Micarta z každé strany jiná (kombinace zelená hnědá) s mosaznou destičkou - 12 4. G10 bez destičky - gravírování přímo do střenky - 4 5. G10 s mosaznou destičkou - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Jestli je to možné, tak bych do toho velmi rád šel. 1. Micarta hnědá s mosaznou destičkou - 8 2. Micarta zelená s mosaznou destičkou - 29 3. Micarta z každé strany jiná (kombinace zelená hnědá) s mosaznou destičkou - 12 4. G10 bez destičky - gravírování přímo do střenky - 4 5. G10 s mosaznou destičkou - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 27 minutami, John_Lenon napsal: “Koza dojí krev” na jedné straně by taky nebylo špatné. A na druhé straně "Mám toho plnou kabelku." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna "Koza dojí krev" by bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna No jo. Jenže je problém, jak to tam nacpat, když na jedné straně by měl byt znak a na druhé klip. Znak a motto na jedné straně mi přijde moc a na čepel nevím. Plus ještě kluci chtějí to číslování… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 3 hodinami, warann napsal: @Vit kolego, tak jsem sondoval, zatim je to velmi orientacni, nicmene k cene kudly je treba pripocist castku <2500kc. Toto by mel byt strop. Moc děkuji za info takto mi to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 43 minutami, John_Lenon napsal: No jo. Jenže je problém, jak to tam nacpat, když na jedné straně by měl byt znak a na druhé klip. Znak a motto na jedné straně mi přijde moc a na čepel nevím. Plus ještě kluci chtějí to číslování… Ano, máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Chlapi, nejakou predstavu mam. Klukum jsem to odpoledne postoval, ale bohuzel z PC a ted to nemam v telefonu. Rano vas s tim seznamim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Nejsem velký fanda číslování, a hlavně proboha žádná bitva o čísla, to by nám tu na tom také mohlo celé ještě krachnout Označení jeden z X kusů bych ještě zkousnul, ale kdyžtak prosím jen laserem na čepelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffeltom Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Ja zase doufám, že tam nebudou žádná motta. Na noži se dá ve více lidech dohodnout, ale motto už je něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se