warann Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Jasně dík, po pravdě měla manželka hned nějaký úvahy, jestli tý náplně nějak moc a jak se to jako bude chovat. Takže díkes za dovysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Maxel- Nemůžeš sem, prosím, šoupnout recept na to houbové ragů, co máš stránku zpět. Díky, Vašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 (upraveno) Sichr. Je to easy-peasy. Houby. Libovolné. Žampióni klasika, hřiby pecka, lišky extraliga. Šalotka. Smetana 33%. Lžíce másla. Čerstvá petrželka. Sůl. Pepř. Volitelně tymián, nejlépe taky fresh. Šalotku nakrájet najemno a hodit do rendlíku na ghí (nebo sádlo, nebo olej). Smažit 3-4min. na střední forsáž. Houby na menší kousky, šup do rendlíku. Tymián (volitelně, tentokrát jsem nedával). Vše chvíli restovat. Sůl/pepř. Zalít smetanou. Přiklopit a nechat na menší plamen cca 45min. táhnout. Odklopit, přidat fojr a lehce zredukovat. Nasekat petrželku, a hodit do rendlíku, jakmile to jde z plotny. Vmíchat lžíci másla. Voala. Ještě druhá možnost, houby v rendlíku podlít bílým vínem. Mírně svařit a až pak navázat smetanou... Upraveno 3. února 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 (upraveno) Ikeácká směs obilovin s medvědím česnekem a jalape?o, sous vide ku.prsa a karotka, ricottovo-česneková omáčka, limetkový olej. Upraveno 3. února 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Včera jsme zajížděli novej vaflovač. První pokus a první fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Odzkoušeno a fakt super, díky za tip Maxeli, prosím tě ty hrušky jsou normální čerstvé nebo z plechovky - kompot? díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Maxeli, prosím tě ty hrušky jsou normální čerstvé nebo z plechovky - kompot? díkec Nejsem sice kulinářský mistr Maxel, ale citaci snad zvládnu :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/?p=2458538 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Nejsem sice kulinářský mistr Maxel, ale citaci snad zvládnu :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/?p=2458538 Berte, omlouvám se přehlídl jsem. Moc díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Kvasici vec jede na plne kule. Cervena repa s fenyklem, pote bile zeli s koprem. Cervena repa letela do take do borsce, jako priloha je zelenina po tydnu kvaseni prijemne nakysla, koreni je citi, je al dente, zadne blato. Kinchi jeste nebylo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Vařil už někdo šunku v sous vide udělátoru? Bude stačit 12 hodin na 70 ?C? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 (upraveno) Jakou šunku?Kolik na váze? Sous vide je cosi exaktnější věda, potřebujem data/informace Obecně se vepřová šunka vaří při 80-85st. a zhruba hodinu na kilo objemu. Tudíž na 70st. 12h to bude spíš na výrobu želé. Konečně doma z cest. Pořádnej dlabanec byl tedy nutný. Rib eye (schovanej, ale je tam) s cibulovou krustou, růžičková kapusta s pancettou a horčicové glazé. Upraveno 7. února 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Další sous vide grandprix. Wagyu květová špička. Sůl. Bílý pepř. Sušený česnek. Picanha. Sůl. Bílý pepř. Sušený česnek. Vepřový tomahawk. Sůl. Bílý pepř. Medvědí česnek. Krůtí stehno. Sůl. Bílý pepř. Hoisin. Sojovka. Koření pěti chutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Já už začínám bejt docela odborník na UHO, ale nefotil jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Já dneska peču. Kachnu a taky dort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Výborně to dopadlo. Peču hrozně rád.Bohužel to pak i hrozně rád jím.Takže zítra kolo a někam na kopečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Letos čtvrtý ročník, co to děláme a zase se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Pekl jsem kachnu, nedal jsem jim všechny kosti, nechal jsem si křídla, skelet. Z pekáčku jsem vylil výpek, dal do něj kosti, cibuli a dneska ráno jsem to dal na půl hodiny do trouby. Teď na sporák, udělám z toho vývar z kterého bude na oběd kaldoun. Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Mise byla úspěšná. Kilová šunka 4 hodiny na 70 ?C, 9 hodin na 60 ?C a do rána v garáži při 5 ?C. Nemá chybu. Příště ji tam nechám 24 hodin. První pokus s boočkem light 24 hodin dopadl skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Ukaž Není to zbytečně moc? Normálně šunku vařím na 72 dvě hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se