DavidLC Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 8 hodinami, krutor napsal: Ja opekam na mramorove desce, kterou mam v zeleznem ramu kdyby praskla (cena do 500kc hrobnik a svarec). Za me je tam jedina nevyhoda a to ze trva dyl nez se rozehreje. :-) Jj, žula je pecka. Někdo mi radil dát pod ní ještě plát železa , že pak by neměla prasknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Kolega má žulovou desku s drážkou na horní straně, aby tuk netekl dolů. Deska je v kovovém rámu a pod ní je dlouhý plynový hořák ze staré plynové trouby, vyměnil trysku na propan butan a je velmi spokojený. Jednoduché, levné a funkční řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 20 hodinami, krutor napsal: Ja opekam na mramorove desce, kterou mam v zeleznem ramu kdyby praskla (cena do 500kc hrobnik a svarec). Za me je tam jedina nevyhoda a to ze trva dyl nez se rozehreje. :-) Krutore, ale to je přece jasné, že to trvá. Jestli používáš žulu v tloušťce na náhrobek .... :-) P.S. Jak jsi odstranil ta písmena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Sel jsem vam to vyfotit a divam se ze uz praskla. Ale na funkci to nema vliv, mam ji tak 3 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 12 minutami, Bert napsal: Krutore, ale to je přece jasné, že to trvá. Jestli používáš žulu v tloušťce na náhrobek .... :-) P.S. Jak jsi odstranil ta písmena? Berte, neodstranil. Ty by jsi sis nedal stejk, kde bude vypáleno Karel Novák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Nekdo pouziva tohle, ale ja to mam vse v jednom. (ma 3cm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Já zrovna v pátek na firmě v suti zahlédl náhrobky na rozdrcení a napadlo mě to použít na maso. Jen mě odradila tloušťka 15cm a hlavně, že je to náhrobní kámen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Na takový flákotě může být odpočívej v pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Však má steak chvilku odležet, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Pristi tyden budou mit v Lidlu tu litinovou desku. :-) https://www.lidl-shop.cz/Litinovy-grilovaci-rost/p100289590 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Sledoval jsem masterchefa, tak ribeye v uhli a s chimichurri. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 8 hodinami, TomCZ napsal: Však má steak chvilku odležet, ne ? JJ, odležet, sežrat a jít si lehnout fotit rozkrájený se nějak nestihlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Ja delal predvcirem poprve T bone a povedl se. Jak pise David. Rozkrajeny se to nestihlo vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Dneska kus ryby a něco zeleného ze skleníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Takhle na terase ideál. K tomu se podává kupodivu Pálava, a hnedka je člověk takovej vděčnej a pokornej na tom světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Jednoduše. Kuře upečený s bramborama, chřest a holandská omáčka. Foto na talíři nestihl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Taky klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) Best ever shpekatheck je z řeznictví U Bobra v Raškovicích, doporučují minimálně čtyři místní membři. https://reznictviubobra.cz/ Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Best ever shpekatheck je z řeznictví U Bobra v Raškovicích, doporučují minimálně čtyři místní membři. https://reznictviubobra.cz/ Potvrzuji, tady je opékám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Krkovicka, kotleta a kruti jsou nachystane do lazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se