Návštěvník tolja Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Na to tvoje lečo si pamatuju, jen už si neuvědomuju, tu panchetu dáváš tuším na kostičky, že Jsem zvědav, co se nám letos na zahrádce urodí, jestli vůbec něco... je asi celkem jedno, jestli krájíš na kostičky nebo na proužky a paprika je nejlepší tzv. slovenská tenkostěnná, ideálně trochu pálivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 V lese jsem našel kotrče, tak jsme si uvařili držťkovku kotrčovku. Dělali jsme ji poprvé a byla výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Jj, to mohu potvrdit, skvela polevka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Souhlas jsem na tom stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 A já byl o víkendu v lese dvakrát a našel prd... Tak jsem si aspoň koupil ten grill v Lidlu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Kotrč vypadá fantasticky, nikdy jsem to nenašel a ani nejedl... My dnes večeře hodně na lehko - salát z červené řepy s kozím sýrem, je to sice na delší přípravu - řepa se vaří a pak ještě peče, ale výsledek je hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 A konečně jsem vytáhl z foťáku fotky i z minulých týdnů, tak to sem taky hodím takto na večer cca měsíc zpět domáci burgery s domácíma bulkama - první dva pokusy, pokaždé jiný recept (cuketka a koko), ale tyhle už nevím které jsou přes svátky domací pizza, máme raději tenký těsto spíš než "american style" buchtu s lečemJinak těsto odskoušeno už několikrát a zatím bezkonkurenčně nejlepší (zkoušeli jsme lecos, toto je verze od koko), hodně teda pomáhá děrovaný plech při pečení, že je fakt krásně hotová až do středu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Pěkný. Tu bazalku by to ale chtělo přidat až nakonec:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Dávám ji tam až na konec, jen letošní ještě byla moc malinkatá, takže toto byla mražená z loňských zásob, proto ji není tolik a nevypadá moc obstojně...už se taky těším na čerstvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Taky jedna lahůdka, z víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) Kotrč vypadá fantasticky, nikdy jsem to nenašel a ani nejedl... My dnes večeře hodně na lehko - salát z červené řepy s kozím sýrem, je to sice na delší přípravu - řepa se vaří a pak ještě peče, ale výsledek je hodně dobrý Tohle dělám taky docela často. Na závěr ještě pár kapek medu nebo javorového sirupu.Dělal jsem to jak z vlastní uvařené a pak pečené řepy, tak z již před-připravené, a výsledek byl téměř totožný. Takže kdyby sis chtěl příště trochu ulehčit, v Lidlu se dá koupit už předvařená - stačí nakrájet a na chvilku do trouby. Upraveno 18. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Domácí kimchi hotové. Teď jen alespoň tři neděle vydržet a nesežrat to dřív, než to "uzraje"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tohle dělám taky docela často. Na závěr ještě pár kapek medu nebo javorového sirupu.Dělal jsem to jak z vlastní uvařené a pak pečené řepy, tak z již před-připravené, a výsledek byl téměř totožný. Takže kdyby sis chtěl příště trochu ulehčit, v Lidlu se dá koupit už předvařená - stačí nakrájet a na chvilku do trouby.Zrovna včera jsem koupil v Lidlu kozí sýr a řepu. Tu řepu ale rovnou peču v alobalu marinovanou v oleji, medu a balzamik octa. Má nějaký smysl ji ještě vařit, kromě asi úspory času? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Podle mně už je vařená, takže ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Podle mně už je vařená, takže ne.Jsem to asi špatně napsal :-) řepu kupuju syrovou, ale jen jí peču a zajímá mě,jestli je nějaký důvod jí i vařit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) jinak to kimchi vypadá skvěle Upraveno 18. července 2016 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Jo aha... Podle mně jí syrovou jen pečením neuděláš tak dobře do měka. Ale třeba se pletu, já to nikdy bez vaření nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Podle velikosti jí peču cca dvě hoďky až paratko projede hravě zkrz. Takže měkká až aldente je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tak pak asi jo. Já ji hoťku-hoťku a půl pomalu vařil, pak dvacet minut pekl. Takže to vyjde skoro nastejno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Já to vařím jak brambory - neřeším čas, ale dle velikosti, jak do toho jde špejle. Pak marináda a půl hodiny péct. Jinak recept jsem bral od Kluků v akci, evidentně ale všichni dělají +- to samý - med, ocet balsamico, tymián. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se