tommas4 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Pěkně, já už teda mám vykvašeno, tak ať se ti taky vydaří
roura74 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Dík. Ráno to musím ještě našlapat do hrnce a pak směr Olomouc.
tommas4 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 My dorazíme zhruba na tu čtvrtou, možná i o fous dříve tak se uvidíme.
roura74 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Já si tam chci skočit ještě na indickej nebo vietnamskej oběd a trochu se projít centrem. Snad to všechno stihnu. Pojedu MHD tak uvidím jak to dopadne.
tommas4 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 No kdyby jsi někde zakufroval tak zavolej, vyzvedneme tě.
roura74 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 No kdyby jsi někde zakufroval tak zavolej, vyzvedneme tě. Dik. Pocitam, ze to trefim. :-) Kdyz mi ujede bus tak beru taxika.
mondeo2 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Sakra, nemám okurky... Ale Radegast 12 k tomu taky pasujeHotová extáze................štěstí, že jsem to neviděl včera večer.
Micey Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Damn good:-) To bych ochutnal, jak je rychlá dodávka po objednání?díkyTak bych si dyštak jeden box vzal.Také bych to vyzkoušel :-)Další zájemce se hlásí! Jestli mohu nezávazně poprosit o sz (jde mi o cestu do Prahy,popř.vyřešit dopravu).Díky. Panove zrovna vydal novy menu, dodani kolem 23. - 24.11., musi pripravit tu slaninu. Zadny SZ zatim nepisu, idealne mu napiste zpravu na fcb ohledne predani a odkazte se na me (Petr). Pokud fcb nemate, dejte mi vedet a ja to dohodnu. Predbezne jsem objednal 7 boxu, ja si beru dva. Sorry za plevel, od ted uz SZ.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Co třeba zalistovat dal nez o jednu stránku zpet kamaráde?Kurvajs jdu neco vařit Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem vwtyp11
Micey Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Sorry:) https://m.facebook.com/DAMNGOOD.Prague.CZ/?locale2=cs_CZ
Radek124 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Původně mělo jít o "lehčí antipasto" pro čtyři, ale o nabízené tortelini už po tom nikdo nejevil zájem...
tommas4 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Na žádost rodiny makovej štrůdl se švestkama (já raději klasika jablka), ale povedl se na výbornou.
Maxel Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 (upraveno) Tak pancetta založena. 6 týdnů čekání bude pekelnejch! Taky jsem jako kolega výše byl překecán na dezert a vrhnul se po dlouhý době na tiramisu. Zítra bude akorát. Na večeři rychlovka, chilli/bbq kuřecí nožky. Upraveno 4. listopadu 2017 uživatelem Maxel
Tittus Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Sorry:)https://m.facebook.com/DAMNGOOD.Prague.CZ/?locale2=cs_CZ Jo, děkuju a omlouvám se, neuvědomil jsem si, že jsi ten odkaz dával v původní nabídce.
Maxel Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Oběd dneska klasika, vepřový rezeň a br.kaše s pažitkou. Co má žena v nainstalovanej update Maxel 2.0, nejedla by nic jinýho. Tiramisu dopadlo na jedničku (co sem si udělil sám)!
Wagoneer Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Maxeli, tvoje příspěvky jedním slovem krása. Jdu si uříznout aspoň kus uzenýho... :-)
montemar Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 co to je zac, prosim?(hodinky)
tommas4 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 To jsou moje Primky na lítačku, někdy v zimě bude report jak se jim povedla ta povrchovka na pouzdru po roce používání na stavbě, v kuchyni, při stěhování a tak Tyhle jsou to, akorát je mám přezuté na gumu: http://www.prim-shop.cz/hodinky-prim/sportovni/prim-pilot-612.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se