Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Klasicky chaotické rychlo klohnění😁

IMG_20241112_203807.jpg

  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

V 11. 11. 2024 v 10:10, milda21 napsal:

 

V 11. 11. 2024 v 20:07, Maxel napsal:

A hele…

IMG_7165.jpeg

 

Dík za tip kluci.  Nevím jak tu moji objednávku chtějí přepravovat, ale neberte to, když "prepper food storage" 👍

image.jpeg.bf0bcc98c874ff0edb7b29c9ea091639.jpeg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-))

 

Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. 

 

Upraveno uživatelem vikinho
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 hodinami, vikinho napsal:

@jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-))

 

Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. 

 

Peču ve skleněném oválu Simax a první půlhodinu mám přikryté alobalem. Pak 15 min horkovzduch, před tím potřu lehce Odolenou vodou. Kvůli lesku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 11. 2024 v 17:20, vikinho napsal:

@jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-))

 

Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. 

 

...kynu v ošatce, peču na kameninové desce: obchodní název pro ten bazmeg je "pizza kámen". Na pizzu i chleba super. Mám kus od Baumatic, jeho "přidaná hodnota" je v tom, že má dva povrchy - je z jedné strany hladký a z druhé vroubkovaný. Pečení na něm prý imituje klasickou pec; v té jsem tedy pekl jen jednou, takže empirii pro srovnání zrovna nemám, ale pečení na "picašutru" mě uspokojuje senzoricky i pocitově...😉  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 11. 2024 v 16:50, Bert napsal:

Jo jo. Zkrátka jsem línej, a nakupuji na cca 40 porcí, všechno to připravím a pak zamrazím.

Mrazíš už komplet hotovou polévku po porcích? Do čeho to dáváš? Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...