Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

TVL tak ten burger mi nahnal sliny ... polovička mi dnes bude grilovat Hermoš, slaninka, cibulka, tak si snad trochu spravím chuť :) .

 

Mohu se jen zeptat, co je to za maso na ten burger? Vypadá to, jako hovězí přední, ale těžko říct ... :) . Nepoznám to takto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si vzpomněl, že mám fotit, než sežeru...

 

Nic jiného kromě pasty neumím, takže jsem dal dneska tu nejoblíběnjší variantu:

 

Spaghetti alla puttanesca(překlad raději neuvádím)

Klasický italský recept.

 

P.S. Fotka nic moc, sorry.

post-500-0-40136000-1372160144_thumb.jpg

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taková rychlovka:

 

brambory,žampiony, tymian, zakysana smetana

 

Čekám, jestli se někdo neozve, že to vypadá jako recyklované, jako onehdy u mě...

Vypadá to dobře, ale dal bych si k tomu kus masa :D

 

 

Helejte, mám asi kilo a půl vepřovýho ořechu, nějakej tip na dobrou úpravu? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Helejte, mám asi kilo a půl vepřovýho ořechu, nějakej tip na dobrou úpravu? :)

Posolit, zatáhnout ze všech stran na rozpálené pánvičce a strčit na 8 hodin do pomalého hrnce.

 

Proč teď všichni říkají nudlím pasta? Pod tím si představím akorát pastu na zuby.

Jdu si udělat pastu s mákem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...