sect Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Maroshu kurňa, uvař něco a šupni sem fotky, ať všichni vidí, jak to má vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Já to jídlo většinou jím, nefotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 (upraveno) no. ja mel to zeleny na spagetach akorat to byla petržel! was ist das 'kudrnka'? edt.: neni to nic vulgarniho, doufam.. Upraveno 24. června 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 stodůlecký burger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Existují dva základní druhy naťové petržele. Kudrnka:http://www.semena-osiva.cz/petrzelkudrnka.html a Klasická naťová:http://www.semena-osiva.cz/natovapetrzel.html V Itálii na těstoviny nepoužívají kudrnku, liší se i v chuti, ta kudrnka je taková ostřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 aha. tak to jo. ja sem barbar, rikam obojimu petrzel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 TVL tak ten burger mi nahnal sliny ... polovička mi dnes bude grilovat Hermoš, slaninka, cibulka, tak si snad trochu spravím chuť . Mohu se jen zeptat, co je to za maso na ten burger? Vypadá to, jako hovězí přední, ale těžko říct ... . Nepoznám to takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 jj přední hovezí. plec+hrudí a žebro. Zhruba půl na půl libové a prorostlé. Rozemelu na hrubo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Super! Díky, to budu muset zkusit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 (upraveno) Tak jsem si vzpomněl, že mám fotit, než sežeru... Nic jiného kromě pasty neumím, takže jsem dal dneska tu nejoblíběnjší variantu: Spaghetti alla puttanesca(překlad raději neuvádím)Klasický italský recept. P.S. Fotka nic moc, sorry. Upraveno 25. června 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 se nestyď... hezká bazalka http://cs.wikipedia.org/wiki/Spaghetti_alla_puttanesca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Vypadají perfektně! Krásně žluté špagety! kvalitka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Vypadá to, že jsem to dělal na curry, ale to jen foťák v mobilu stojí za pitchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Kura maroshu a kaj mas ajdam? Pasta bez poradneho kopce syra nejsou zadne spagety. . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 sem se musel prihlasit, abych videl ty kurevsky spagety, kdyz je kol nich takoveho humbuku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Kura maroshu a kaj mas ajdam? Pasta bez poradneho kopce syra nejsou zadne spagety. . . . . Srandičky, srandičky, co? Cvjadam jedině na chlebíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Taková rychlovka: brambory,žampiony, tymian, zakysana smetana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Tak jsem si vzpomněl, že mám fotit, než sežeru... Nic jiného kromě pasty neumím, takže jsem dal dneska tu nejoblíběnjší variantu: Spaghetti alla puttanesca(překlad raději neuvádím) Klasický italský recept. P.S. Fotka nic moc, sorry. Uz se tesim az prijedes jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Taková rychlovka: brambory,žampiony, tymian, zakysana smetana Čekám, jestli se někdo neozve, že to vypadá jako recyklované, jako onehdy u mě...Vypadá to dobře, ale dal bych si k tomu kus masa Helejte, mám asi kilo a půl vepřovýho ořechu, nějakej tip na dobrou úpravu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Helejte, mám asi kilo a půl vepřovýho ořechu, nějakej tip na dobrou úpravu? Posolit, zatáhnout ze všech stran na rozpálené pánvičce a strčit na 8 hodin do pomalého hrnce. Proč teď všichni říkají nudlím pasta? Pod tím si představím akorát pastu na zuby.Jdu si udělat pastu s mákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se