montemar Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 co dneska uvarit... v komore jen skyva suchyho chleba.. lednice vyluxovana.. do vyplaty daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Chlebovou polívku, dochutíš to omítkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 wtf "omitka"? ... no nic, na polivku je ale potreba h2O ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 miluju travu salicorne.. a kdyz je k tomu jeste kousek cerstve ryby, neni co resit.. (OT : zavidim znamymu, kterej ted vodletel na lososy nerka na aljasku... sakra..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 http://instagram.com/p/qhfT1_MzUe/ Mastered Belgian Waffle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 odkaz nefunkční, ale název efektní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tak po staru :-)Šup fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Vcera rychly obed - kure na kari s ananasem no a na veceri test samotove desky v troube - konecne se podarilo vychytat jak material tak metodiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Když už jsem ten slamák, tak proč si to náležitě nezpříjemnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 jo to je moc hezká večeře................takový se mi moc líběj, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Vrele doporucuji, byl jsem tam vcera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Předpokládám, že po tvém odchodu zavřeli, páč jsi jim vyjedl krám Dnes lehce aglio, olio, peperoncino neb jsem byl včera opit nezvedeným kamarádem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 celý léto teď žeru todle...základ oliváč, cibule, lilek a jakákoliv zelenina. Dochucený... česnek, čili, sejra, byliny a nějaký semena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 celý léto teď žeru todle...základ oliváč, cibule, lilek a jakákoliv zelenina. Dochucený... česnek, čili, sejra, byliny a nějaký semena.Jako příloha k masu je to hodně dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Vepřová líčka naložená v kořeněném slaném láku, dušená na červeném víně a karamelizované cibulce v pomalém hrnci.Naprostá paráda, povedla se přesně tak, jak jsem si představoval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Trochu se zpožděním, ale mohu doporučit: Dva italští gurmáni, ten co to napsal, učil Jamieho Olivera vařit italskou kuchyni. Ta kuchařka je opravdu dobrá. Chlapi poradte mi dajaku dobru kucharsku knihu s orientaciou na taliansku a/alebo stredozemsku kuchynu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Huhu4d: S touto chybu neuděláš... http://pragma.cz/kniha/klasicka-italska-kuchyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Nevím kam příspěvek "strčit" - právě jsem dovařil první letošní dávku švestkový BBQ chilli omajdy. Zdá se mi dobrá, Kamil to otestuje, až bude mít cestu kolem /případně toho po něm pošlu více, kdyby se našli v jeho dosahu otrlí dobrovolníci-ochutnávači/. Předpokládám, že se chuť a síla chilli ještě rozjede, jestli k tomu dostane možnost :-) Prý 17 flašek /4 litry/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 celý léto teď žeru todle...základ oliváč, cibule, lilek a jakákoliv zelenina. Dochucený... česnek, čili, sejra, byliny a nějaký semena. A co že to je? A jak na to? Vypadá to zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Vcera jsem byl sam doma, tak jsem si udelal lehkou veceri :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se