Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

Vepřová líčka naložená v kořeněném slaném láku, dušená na červeném víně a karamelizované cibulce v pomalém hrnci.

Naprostá paráda, povedla se přesně tak, jak jsem si představoval!

 

post-1770-0-68379700-1407953883_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu se zpožděním, ale mohu doporučit: Dva italští gurmáni, ten co to napsal, učil Jamieho Olivera vařit italskou kuchyni. Ta kuchařka je opravdu dobrá.

 

 

Chlapi poradte mi dajaku dobru kucharsku knihu s orientaciou na taliansku a/alebo stredozemsku kuchynu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím kam příspěvek "strčit" - právě jsem dovařil první letošní dávku švestkový BBQ chilli omajdy. Zdá se mi dobrá, Kamil to otestuje, až bude mít cestu kolem /případně toho po něm pošlu více, kdyby se našli v jeho dosahu otrlí dobrovolníci-ochutnávači/. Předpokládám, že se chuť a síla chilli ještě rozjede, jestli k tomu dostane možnost :-) Prý 17 flašek /4 litry/.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...