Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

hasnova kuchyn je bomba.., ja osobne mam radsi jeste puristictejsi, jen "pitevni deska" a nic na ni.. bohuzel rodina si zada : nesspresovac, odkapavac, varnou konvici.. ze jsem si prosadil mikrovlnku uklizenou ve skrince beru jako osobni uspech :)

To byly fotky ze sítě. Moje kuchyň je tohle. Je to foto teď z průběhu montáže, tedy nedokončeno, aktuálnější fotky teď nemám, a taky nemám žádný detail toho přechodu mezi deskou a backsplashem. A o to místo mi hlavně šlo. Šedá pracovní deska a bílá kolmá zadní stěna mezi deskou a horními skříňkami je vlastně jeden kus Corianu s hladkým spojem a není tam roh, ale mírný rádius, aby se tam nemohlo nic usadit. Na obou koncích je vidět konec toho bílého Corianu. Vpravo chybí bílá lednice a na polici mezi lednicí a oknem bude mikrovlnka. Ještě bych přidal, že další zásadní věc pro eliminaci silikonovaných koutů a usnadnění čištění a stahování rozlitého bordelu z desky do dřezu je podvěšený dřez.

 

2c6c6115d24cbaa5d75b12f6e9c5cda4.jpga82cbc9850f94b5e1e8316a8eee577a8.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, to je mozne. To se uvidi. Ale je jich tam 5 a my inklinujem k ciste desce, jako kolega montemar. Bude tam nastalo jen Nespresso vedle lednice. No, uvidime. Jasne, ze nektere veci se proste presne dopredu odhadnout nedaji. Ale analyzovali jsme nase zvyky a ritualy a v soucasne kuchyni jsou na vareni pouzivane dve zasuvky a tri jsou nastalo obsazene. Mikrovlnka, Nespresso a muzika. Muzika bude v nove kuchyni pod schodama, mikrovlnka na sve vlastni polici u okna a zbyva jen ten kavovar. Snad to nejak pujde. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...