Tom4 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Zítra zkusím dám dokupy termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 ten knedlík je opravdu divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 O vikendu jsem navaril polevku Pho, idealni jidlo, kdyz je venku ten studeny humus. Kotel cerstve zeleniny, koreni, bylinek a chilli papricek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Nádhera, receptík by byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Kačena! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 ... a palačinkovej koláč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Chléb náš vezdejší, upečený dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Tohle bude zitra vyzva Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) To má barvu. Vy už zas ujíždíte na řepě? Upraveno 23. března 2018 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ještě že mám ty Pardubice odloženy na po Velikonocích . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) To má barvu. Vy už zas ujíždíte na řepě?40 dni stařeny rib eye steak, jeden mazlik 0,5 kg Upraveno 23. března 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Joo,krásný hovězí. Jen to ve mě nějak vzbudilo vpomínky na tu řepnou debatu co tu kdys probíhala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 (upraveno) Tak hotovo, ja snedl ten menší, míň prorostlý, jsem mrtvej, naše robě ve vývinu vdechlo půl kila hovězího, hranolky, coleslaw a tváří se, že slušná večeře, ale nic převratného Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 24. března 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Vypadá to úžasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Vypadá to úžasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Na FB na mě koukl recept na medovo česnekové kuře: https://www.facebook.com/JungleTwisted/videos/1771263749579480/ Rychlý, dobrý a s polotmavou třináctkou na zapití, značka ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 ve vedlejším vlákně o obžerství se probírá "efekt honění chuti"... no tak se koukněme jak to dopadne když se během chystání jídla změní chuť:...sous-vide dogrilované trhané vepřo, nasucho osmažené bramborové knedlo a slaninové červené zélo - překvapivě chutná kombinace, dokonce i ta moje neustále si vymrčující pubina (dcera) vylízala talíř. HLAD je beztak ten nejlepší kuchař... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 O vikendu jsem navaril polevku Pho, idealni jidlo, kdyz je venku ten studeny humus. Kotel cerstve zeleniny, koreni, bylinek a chilli papricek Pecka zrovna dneska na obědě jsem jí měl a říkal, že jí musím taky někdy doma zkusit. Pho Bo miluju. A teď pro pobavení. Já měl včera chuť na něco na styl Kung pao, tak jsem si nakoupil suroviny. Jenže když jsem došel domů, tak jsem dospěl k názoru, že už mám docela hlad a nechce se mi čekat na rýži. Udělám tedy noky se špenátem,česnekem, smetanou, kuřecím masem atd... No ale když už jsem kupoval arašídy na kung pao a měl na ně chuť, tak jsem to tam jebnul taky Musím říct, že mi to fakt chutnalo a to normálně babicovské recepty moc nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 o víkendu mě to popadlo a udělala jsem paštiku - libový bůček, krůtí játra, cibule, tymián, smetana, rum, brusinky a nahoru přepuštěné máslofotka špatná, chuť skvělá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Grilovaná vepř.játra, předtím přes noc naložená v brandy s javorovým sirupem. Opečená bageta, kterou jsem máčel ve zbytku marinovací vomajdy. Tatarka a pár kapek balsamika. Easy but tasty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se