Maxel Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Občas možná zkusim eso v rukávu vytasit aji na hotelu, ale ta šance je hooodně malá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Dokonalost tvyho zradla a fotek uz stejne byla nuda, nam to chybet nebude Hlavne at to date v ramci family managementu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 No vida, tak to mi můžeš dycky v úterý dovézt oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Občas možná zkusim eso v rukávu vytasit aji na hotelu, ale ta šance je hooodně malá Ja myslim ze ty to casem vykoumakujes aj na tom hôtelu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Ono to nejni žádná novinka, mezi PRG a HK pendluju už skoro rok, jen posledních pár týdnů už v relativněstabilním režimu. Rodinka to dá, ačkoliv je to pro ně samo těžký ? pro mě ne, práce oproti tomu je relax a na hotelu klid Tome, měli bysme konečně něco domluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 kdybys jako fakt už nevěděl co na hotelu, můžeš začít objíždět lokální domácnosti a zanechávat pokrmy a dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Já si k dálnici klidně dojedu, jen přibrzdíš a vyhodíš krabičku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 (upraveno) Se ňák domluvíme no Upraveno 25. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Já chci taky.. mám to kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Dej echo až dorazí Z a dáme nějakej scuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Gastanova s japonskymi hribami.Chut uzasna a nahradi poor fud stajling:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Jak jste na tom s pizzou? Té klasické moc nedam, ale kdyžuž se to spojí s nechutí vařit, jedna pizzerka pro nás zůstává nepřekonaná - Papa Cipolla, resp. za 6 let co jsme v Praze snad ani jednou nebyl problém. Mam raději jednodušší chutě, 2-3 ingredience max., takže nejčastěji berem 4 druhy sýra a šunku od kosti s parmazánem, obé na smetanovém základu. ? http://www.pizzacipolla.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Jak jste na tom s pizzou? Té klasické moc nedam, ale kdyžuž se to spojí s nechutí vařit, jedna pizzerka pro nás zůstává nepřekonaná - Papa Cipolla, resp. za 6 let co jsme v Praze snad ani jednou nebyl problém. Mam raději jednodušší chutě, 2-3 ingredience max., takže nejčastěji berem 4 druhy sýra a šunku od kosti s parmazánem, obé na smetanovém základu. ? http://www.pizzacipolla.cz Quattro formaggi na smetaně je mý guilty pleasure, ale když chci pizzerii fakt prubnout, tak je jako test nejlepší ta nejobyčejnější Margherita. Tu buď uděláš dobře nebo to poděláš, zatím jsem neměl nic mezi tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Svata pravda, stejne tak jako si dat obyc pastu jako aglio olio nebo carbonara, tak margheritu.Dneska uz ta pizza je na celkem dobry urovni skoro vsude, pro me je zaklad, aby by to delali fakt v peci na drevo s ne v tech troubach co maj prave ve vsech tech bistrech. Ale ja pizzu malo, fakt spis kdyz te prepadne chut a mam radsi rosso zaklad a moc mi chutna celkem malo rozsirena pizza bolognese s ragu gratinovana hezky parmosem;-) a samosebou crudo s rukolou, mnam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 (upraveno) Jooo, bolognese. V Písku odkud jsem, dělala jedna pizzerka (Maestro Apetito) právě todle s masovou směsí a parmezánem navrchu. Bašta neskutečná. Dlouho jsem ji pak neměl - leta, moc často k vidění nejni. Kam na ní chodíš?? Upraveno 26. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 No tak to je slusna nahoda, tu pizzerii na bakalarich znam dost dobre, pokazdy kdyz jsem jezdil na jih, tak sme tam jezdili na jidlo;-) znal sem i majitele, myslim p. Prochazka se jmenoval, nevim presne. Jeste ji delali v periferii pizzerii v dolnich brezanech, svyho casu v pizze uno v centru, ale to uz je taky pekne dlouha doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 (upraveno) Tak to je prdel Procházka to (bohužel) už před pár lety prodal a od té doby nezůstal kámen na kameni ; a bolognese už taky nedělají. Ona to vlastně už ani tak nejni pizzerka jako obyč restaurace, kde jako maj i pizzu. Jmenuje se to teď Pavéza (hroznej název). Já měl bolognese paradoxně docela nedávno. S kupcem na Expy jsme měli scuk v pizzerce Trappola v OC Olympia v MB. Bohužel to byla dost bída - jednak maso jen na několika místech (jsem zvyklej na celý masový povrch), syrová cibule na proužky a chuť slabota. ? http://www.trappola.cz Upraveno 26. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 ;-)) svet je malej... vono teda uz za toho Prochazky to pak slo celkem dolu, co sem ja sledoval, halt uz na to s.al a bylo to znat... nicmene ta zahradka na tom placku, kde pak jeste udelali ty pruhledy na ty arch nalezy... no zlatej dul na kseft, to se mi dycky libilo;-)Jinak trapolla ma vic pobocek, znam, klasickej standart v OC, ale pizzu nemaji spatnou, ale bolognese sem tam nemel teda nikdy. Kazdopadne kdyz je obsluha oka nekde s maj cas, tak ti to ragu na tu pizzu taky umej dat, dyt je to easy;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 V Boleslavi je Trappola mizerná i na místní poměry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Placicky podle YPOmamy a guacamole podle Kamu. Obojí bylo luxusni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se