Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

 

@Tom4: Kdepak tuhle dobrotu ráčej servírovat?  :rolleyes:

Kdyby jsi měl cestu přes júesej tak nejvíc je to v Outback steakhouse řetězci, a nevynechat blooming onion jako předkrm! ;)

 

Ale každej slušnej steakhouse by to měl umět, no ni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějaký tip na hrnce. Mám doma nějaké levné od tescomy a už mě občas rozčilují. Líbí se mi měděné od debruyer....ale ty si koupímasi až budu velký :) Co tohle? chtěl bych asi 2, jeden tak 4l a druhý 2l. Velký mám a cenově cca jak to co jsem dával. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupuju obyčejné hrnce a dělám v nich neobyčejné jídla ;)

ok a aké. Já neříkám, že musí být nutě drahé. Ale měl jsem např. x pánví od tescoma, tefal atd.... a ve výsledku se na všechny začalo po 1 rep oužní ( u Tesma dřív) vše strašně lepit  Teď mám jednu de bruyer asi za 1500 a jednu titanovou woll za 2k a vlastně jsem dost ušetřil, protože vydrží a navíc je to radost v tom vařit. Můžu to švihnout do trouby atd... S hrncema mám jeden zepter, štípl jsem ho našim když jsem se stěhoval do Prahy a má cca 10 let. Protože jsem potom zařizoval byt a neměl prachy (student atd¨tak jsem nakoupil u tescomy někde v akci. Je to cca 4 roky staré a připálíš na tom kde co..... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nějak, vyzkoušel jsem toho dost, co našim kuchařům shořelo na sporáku mám vyselektovaný :) a doma je tedy všehochuť, kupodivu se mi velmi osvědčily rendlíky Horeca z Makro, pak mám starší litinu nebo co to je za potvoru těžkou, deBuyer, Thomas atd.. Od Tescomy mám doma silikonovou formu na velký ledový kostky, ta je fajn ;)

Prostě zajdi třeba do toho Makra, vem jeden hrnec, když se ti osvědčí tak tam za měsíc dokoupíš další velikosti, když ne tak vyzkoušíš jiný.

Já to myslel spíš tak že neřeším abych měl stejnou "sadu" nebo tak něco.

 

Mám rád sklo na věci do trouby, na to nedám dopustit.

 

Jaký používáš zdroj tepla? Plyn, indukce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...