Zmizík Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Surf and TurfDík, zejtra udělám takovej pokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Tak jestli to tam někdo dá na první dobrou tak mě tam příště vemeš s sebou, to chci vidět. Kdyžtak jim to ukaž na wikipedii, protože český překlad podle mě asi není. Ale tak steakhouse taky není typicky český, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Tak jestli to tam někdo dá na první dobrou tak mě tam příště vemeš s sebou, to chci vidět. Kdyžtak jim to ukaž na wikipedii, protože český překlad podle mě asi není. Ale tak steakhouse taky není typicky český, že ano.Hm, moc tomu teda nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Nějaký tip na hrnce. Mám doma nějaké levné od tescomy a už mě občas rozčilují. Líbí se mi měděné od debruyer....ale ty si koupímasi až budu velký Co tohle? chtěl bych asi 2, jeden tak 4l a druhý 2l. Velký mám a cenově cca jak to co jsem dával. Já nedávno řešil nákup nových hrnců a skončil jsem u českého Kolimaxu, série Professional. Takže komplet nerez, ocel je stejná 18/10 jako u německých WMF či Wüsthof, ale za polovinu ceny. Sendvičové dno ma 8 mm a opravdu má velkou tepelnou setrvačnost - jsou i pocitově pořádné a správně těžké. Prý je to poslední firma, která dělá nerezové hrnce v tuzemsku. Zatím velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Tak nějak, vyzkoušel jsem toho dost, co našim kuchařům shořelo na sporáku mám vyselektovaný a doma je tedy všehochuť, kupodivu se mi velmi osvědčily rendlíky Horeca z Makro, pak mám starší litinu nebo co to je za potvoru těžkou, deBuyer, Thomas atd.. Od Tescomy mám doma silikonovou formu na velký ledový kostky, ta je fajn Prostě zajdi třeba do toho Makra, vem jeden hrnec, když se ti osvědčí tak tam za měsíc dokoupíš další velikosti, když ne tak vyzkoušíš jiný.Já to myslel spíš tak že neřeším abych měl stejnou "sadu" nebo tak něco. Mám rád sklo na věci do trouby, na to nedám dopustit. Jaký používáš zdroj tepla? Plyn, indukce?Mám indukci a na sadě netrvám, rád bych ty dva hrnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Já nedávno řešil nákup nových hrnců a skončil jsem u českého Kolimaxu, série Professional. Takže komplet nerez, ocel je stejná 18/10 jako u německých WMF či Wüsthof, ale za polovinu ceny. Sendvičové dno ma 8 mm a opravdu má velkou tepelnou setrvačnost - jsou i pocitově pořádné a správně těžké. Prý je to poslední firma, která dělá nerezové hrnce v tuzemsku. Zatím velká spokojenost.Díky mrknu, to mi zní sympaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Tohle mi přijde za ty peníze velmi slušné, ale chtělo by to vidět (xxxlutz do 17.2.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Tohle mi přijde za ty peníze velmi slušné, ale chtělo by to vidět (xxxlutz do 17.2.)To je přesně definice "vyhozený peníze". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 To je přesně definice "vyhozený peníze".přesně tak. Tohle je absolutní dno od té značky, která je jinak dobrá. Zvažuji dát šanci tomu Kolimaxu. Navíc vypadají dle čísel, že za každý prodaný kus budou rádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 ja videl dneska sympatickou 3-dilnou sadu v makru. panvicka, dva hrnce.. povrch měď, vnitrek asi ocel, jako cín to nevypadalo.. 3 tis bez dph.. .. doma mam horeca a spokojenost, i kdyz... pokukuju po nejakym kousku od mauvielu, ale to asi az na duchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 ja videl dneska sympatickou 3-dilnou sadu v makru. panvicka, dva hrnce.. povrch měď, vnitrek asi ocel, jako cín to nevypadalo.. 3 tis bez dph.. .. doma mam horeca a spokojenost, i kdyz... pokukuju po nejakym kousku od mauvielu, ale to asi az na duchod Jj to je jak ten de beuyer, jako já jsem magor ale 16 klacku za jeden hrnec fakt ne. U těch v makru jsem už jednou koukal na ty měděné, pokud to umí indukci, tak 1 zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Dneska se mně snad poprvé poved bůček. Vykašlal sem se na přechytralýho Cuketku a kluka sem normálně vokmínoval, posolil a strčil do trouby. Na 170 kůží dolů 40 minut a kůží nahoru necelou hodinu a půl. A je jak dort. Zapíjím ho Kocourem, Prorokem a Valpolicellou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Hrnec, jakej jsi měl hrnec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Hrnec, jakej jsi měl hrnec? Úplně vobyčejnej, nestál snad ani desítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Boys, ta měď má nějaký efekt, nebo je to jen fičura pro frikulíny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Hrnec, jakej jsi měl hrnec? Úplně vobyčejnej, nestál snad ani desítku. Tak tomu nevěřím, to se Ti ten bůček nemohl podařit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Dneska se mně snad poprvé poved bůček. Vykašlal sem se na přechytralýho Cuketku a kluka sem normálně vokmínoval, posolil a strčil do trouby. Na 170 kůží dolů 40 minut a kůží nahoru necelou hodinu a půl. A je jak dort. Zapíjím ho Kocourem, Prorokem a Valpolicellou. Uka. Mě zajímá hlavně, jak vypadá vegetariánskej bůček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Boys, ta měď má nějaký efekt, nebo je to jen fičura pro frikulíny?Asi od obojího trochu. Meď (obecně) vede dobře teplo, takže to svoje výhody mít bude. Jenže (imo) abys to reálně poznal oproti obyč. hrncům, budeš asi na jiný než std. úrovni vaření. Jenom mlátim slámu, osobní zkušenost nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Úplně vobyčejnej, nestál snad ani desítku.To bych nežral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Uka. Mě zajímá hlavně, jak vypadá vegetariánskej bůček.Samozrejme sem to hned vyhodil, i s tim hrncem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se