JoyStick Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Nene, maslovy. Resp je to takovej hybrid mezi klasickym maslakem a pivasem. Vic masla, min drozdi, min mouky, vajecna masle. Je to husty zhruba jako pivasy, ale jemnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 tak hoď recept, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 (upraveno) Hele je to jednoduchý, potřebuješ:Cca půl kila polohrubý moukycca 20g droždícca 7-8 lžic rozpuštěnýho másla10g soli10g cukru250ml vlažný vody1 vejce, hrubou sůl, rozmarýn a kmín Droždí rozpustíš ve vlažný vodě, dáš cca půlku mouky se solí a cukrem, uhňácáš základ, postupně přidáš zbylou mouku a máslo. Mě to vyšlo na cca 480g mouky, musíš podle voka, aby to nebylo lepivý. Moc to nehníst, bo gluten. Pak to hodíš do mísy, dáš na teplý místo na 1,5-2h, každou půlhodinu to párkrát přeložíš, mělo by to nabejt tak 3x. Pak z toho uděláš 10 kuliček, ty necháš tak 10min odpočinout, rozválíš do troujúhelníků, sroluješ tak do 30cm, hodíš na plech s pečákem (mě se jich vejde 5 na plech), potřeš vodou a přikreješ na 3/4 hodiny folií, rozpálíš troubu na 250 (záleží na troubě, u mě na 270), dáš dolu do trouby malej pekáček s vodou kvůli vlhkosti, potřeš rohle rozšlehanym vejcem, posypeš hrubou solí a bylinkama, pečeš 15min do zlatova. thats it Kdybys chtěl nadejchanější, tak použiješ celou kostku droždí. Samozřejmě lepčí je kvásek, ale ten běžně neživim a s tim droždim to funguje oukej. Upraveno 27. října 2019 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Dneska svátečně jen vyklusáváme se zapečenou brokolicí a dijonskou omáčkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Hele je to jednoduchý, potřebuješ:thats it Kdybys chtěl nadejchanější, tak použiješ celou kostku droždí. Samozřejmě lepčí je kvásek, ale ten běžně neživim a s tim droždim to funguje oukej. Paráda,díky moc, vyzkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Domácí hranolky a trhaná krkovička. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 ., pred svatomartinskou husou je potreba trochu vyhladnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 .. koukam ted na vareni s hestonem blumenthalem https://imnam.cz/zcela-novy-koncept-vareni-na-mnam-tv-molekularni-kuchyne/.. zajimavy... ... tak jsem i mrknul na stranky ty jeho tucny kachnicky https://www.thefatduck.co.uk .. oteviraci doba 12-13.15 a 19-20.15.. hmm, hodina na nekolikachodovy menu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 A není to jen zahájení a pak tam můžeš sedět a v klidu dojít? Strašně me baví jeho vědecky přístup k vaření třeba postup přípravy bramborový kaše, hranolek nebo i steaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 jo, presne! nebo kdyz chteli docilit co nejkrupavejsi kurcicku, spotrebovali snad sto kachen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Dýňovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Vlezl jsem do skleníku pro posledních pár paprik a ředkviček, a mezi tím se tam objevilo pár snítek kopru co vzešel ze semínek, takže koprová omáčka, kousek hovězího z vývaru, zastřené vejce a upečená brambora. Perfekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Hodně dobře !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Jako původně jsem šel pro dýni na polívku, když jsem viděl tvoji fotku, ale dopadlo to trochu jinak no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 To bych řekl, že to dopadlo cosi lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Pánové, tuhle schopnost sebezapření Vám závidím - já když si dám na gáblíku záležet, buď ta (moje) hromada z nejlepších kousků vypadá nevábně, nebo do té své všichni ostatní obratem zaboří bagr, takže šance na vyblejsknutí naservírovaného talíře v publikovatelném stavu je mizivá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Nvm jak ostatní, ale já to řešim vesměs tak, že nandam všem, a pak teprv sobě porci, kterou blejsknu. Což většinou vede k tomu, že to žeru studený. A někdy i sám, bo všichni už mezitim dojedli. Sad story. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Aha, _tolik_ odříkání a utrpení je za těma Maxelovýma fotkama! Já dnes takhle začal:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-7874&do=findComment&comment=2418586 ... a takhle skončil: Krůto-vepřo joint venture. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Krůto-vepřo joint venture je naprosto boží a řežu se jak debil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se