Maxel Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Hezky napsáno! Já dneska na zkoušku celozrnej toušťák do french toustů. A popravdě nicmoc. Zato sýr appenzeller, na čuch romadur lehce připomínající a chuťově akorát výrazný, mezi toasty ? jo !! Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) maxel, co to mas za peknou kudličku? .. vcera jsem zkousel clam chowder.. ale nejak se mi srazilo mliko, takze vysledek nic moc.. Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Hezky napsáno! Já dneska na zkoušku celozrnej toušťák do french toustů. A popravdě nicmoc. Zato sýr appenzeller, na čuch romadur lehce připomínající a chuťově akorát výrazný, mezi toasty ? jo !! Pěkný to máš (jako obvykle). btw už jsi zkoušel kubánský sendviče, viz třeba zde: https://fresh.iprima.cz/kubansky-sendvic To mě dost zaujalo, narazil jsem na to ve filmu Šéf (https://www.csfd.cz/film/343488-sef/prehled/ ), celkem tedy kktina, ale jídlo a zejména ty sendviče tam mají parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 maxel, co to mas za peknou kudličku? .. vcera jsem zkousel clam chowder.. ale nejak se mi srazilo mliko, takze vysledek nic moc.. Hm, chce to dávat radši víceprocentní smetanu, nechat ji ohřát na pokojovou teplotu, potom do ní přidat trochu polévky, rozmíchat a teprve pak pomalu nalít do hrnce a při tom míchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) @montemar: Novej kudlák od číňana. Zatim velká spokojenost (říznul sem se dvakrát). @warann: Vůbec neznam. Film jsem viděl, ale todle mi nějak neutkvělo v paměti. Díky za tip! @Tittus: Mě teda funguje naopak nechat smetanu co nejdéle v lednici. Až těsně před použitím vyndat, vmíchat do ní trochu z hrnce a pak tam vše za stálého míchání nalít. Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 rolas: je to dost snadné. Na dovozových serverech docela často doprodávají relativně kvalitní maso s 85% slevou, naposled jsem koupil vepřovou pečeni za cca 30,-/kg, kuřecí stehna jdou koupit i pod 20,-/kg (nekupuju nic z Agrofertu, ale i tak to jde). Naporcoval jsem si to po 300g, připravil sous vide (sůl, pepř) a za 500,- jsem měl na měsíc co jíst. K tomu sous vide zeleninu (mrkev, petržel, brambory, kousíček másla) a v pohodě se s porcí vejdu do 15,- Kč. Ono když člověk musí, tak se vynajde lecjak Jen bych nechtěl, aby to vypadalo, že si stěžuju, vůbec ne. Věci jsou jak jsou a je to tak dost fajn...Díky za vysvětlení, ten koncept stravování se mi docela zamlouvá, protože občas nejím, tak jak bych chtěl a stále vařit pro 1 nebo pro 2 mě už taky někdy nebaví. No nic dneska objednám sous vide set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Maxeli dobrá designovka ten nůž, vypadá super. Taky jsem doma upgradoval a najednou je to krájení s DMS vysloveně radost a zároveň radost i pohledět, to mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 maxel, ale to nebude pravej damašek, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Měl by být. 67 vrstev. I podle ohlasu ostatních, kdo koupili a rozumí tomu víc.Ale metalurg nejsem, tak ruku do ohně za to nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Pred tydnem: Další pokus budou pickles. I stalo se. Na platky nastrouhana kulata bila redkev, mrkev, salotka, kousek krenu, sul, pepr, nove koreni, bobkovy list, mlety kmin. Tyden v pokojove teplote. Na vysledku neni dohromady co fotit, ale ta chut vas posadi na prdel. Bez jedine chemie, sterilizace apod krasne slano nakysla chut nalozene zeleniny. Diky vyberu tvrdsich druhu zeleniny krupe, struktura asi jako kysane zeli v nejlepsi kondici, treba na hamburgery, priloha k masu. Skvele s redkvi pracuje kmin. Ulozeno v lednicce, s timhle kramem se nebojim kimchi nic. Je na poradu nasledne. Z kila 1 a 3/4 zavarovacky na okurky, narvany zdravim. Mam radost. Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Když čtu o tom kimchi výše - já dnes home office a tak jsem spíchnul korejské duruchigi (korejci doporučuji dělat z bůčku, ale to by moje drahá nedala, takže z plecka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Bushmile nechces sepsat recept? :-) dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Ta nakládaná zelenina mi začíná vrtat hlavou. Jestli se Ti, Romane, povede udělat v tom i dobrý kimchi, asi kupuju... Jinak u nás žádný složitosti - tuňák, dýňový pyré se smetanou a česnekem, brambory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Hm, parada. Kde beres toho tunaka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Tak set na sous-vide od Lauben je na cestě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Jo, kimčátor by se určitě hodil, pokud bude výsledek v akceptovatelné kvalitě... Prosím též o další postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Micey, kupuju ho v rybárně v Plzni u Špilara, jako spoustu dalších ryb. Ale mívaj i králíky, kačeny, vnitřnosti a spol. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Přišla sušička, už marinuju půl kila svíčkové a kilo zadního...Marinády mám dvě : sojovka s kapkou jablečného octu, chilli, pepřA teriyaki, pepř, česnek.Odpoledne to tam nasazim... Ježíš jak já se na to těším :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Sem zvědav máro!Snad to nebude další bedýnka do kuchyně. Už fuckt nvm, kam bych to dal Sous vide okresní přebor. Tak tak sem to tam všecko narval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Tak zatím to vypadá takto... A voní to tak, že bych to z fleku sežral syrové...A jak jsem si myslel, že toho mám hodně, tak to vyšlo jen na ušmudlané čtyři a půl platíčka. Už teď vím, že množství je zcela nedostatečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se