Návštěvník Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Víš co to dalo práce..... To věřím a přitom taková blbost Zpátky k sous vide, včera jsem v tom dělal naprosto vše od kukuřice 54,4c 4h- super, ananasu - 54,4c 4h a super, brambory 85c 2h -ale nemá to význam chutnají dle mého stejně jako klasicky, mrkve-to stejné co brambory, kuřecí prsa -64,5c a 1,5h a za mě zatím nejlepší nastavení, hovězí veverka 54,4c 4h, vepřová panenka 60c 1h a tohle mám xkrát vyzkoušené a lépe to udělat nejde.K tomu houbová omáčka a byl jsem dost spokojený s výsledkem. Foto výsledku nemám, ale vzhledem k tomu, že mi ještě 50% zbylo, tak možná dodám... Takže mi vaření všeho najednou úplně nevyšlo, jsem nechtěl platit Maxelovi za poradenství ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Robota nemam, jedu na manuál ? vlastní haxny. Taky moc nepeču, tak mě to netankuje. Kdybych to musel mít, jdu do Kitchen Aid. Vojto, hezkypěkně. Sice sem teda vostrouhal, ale couž. Palec! Já na večer založil hlavonožce. K tomu spíchnu salát a možná pár krevet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 (upraveno) Tvl, tapa dneska válí !! Upraveno 19. ledna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Operation finale. Salát je rukola a polníček. Dresink sem spíchnul takovej napůl jako na caesara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Tome,díky za ten odkaz na Amazon. Jako čekal jsem nějakej rozdíl,ale realita mi trochu vyrazila dech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Rukola. Hruška. Kozí sýr. Med. Pepř. Zdánlivě nesourodé ingredience tvoří překvapivě skvělý gastro zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Žena přišla s pečínkou, že prý s tím mám něco udělat. Moje první myšlenka byla: "Co by udělal Maxel?" :-)No a takhle to dopadlo - načali jsme to až dneska pěkně zaleželý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Hezkypěkně. Maxel dává za jedna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Dva mínus, na bramborách chybí máslo a petržel a maso je celý přelitý omáčkou a není vidět řez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 To věřím a přitom taková blbost Zpátky k sous vide, včera jsem v tom dělal naprosto vše od kukuřice 54,4c 4h- super, ananasu - 54,4c 4h a super, brambory 85c 2h -ale nemá to význam chutnají dle mého stejně jako klasicky, mrkve-to stejné co brambory, kuřecí prsa -64,5c a 1,5h a za mě zatím nejlepší nastavení, hovězí veverka 54,4c 4h, vepřová panenka 60c 1h a tohle mám xkrát vyzkoušené a lépe to udělat nejde.K tomu houbová omáčka a byl jsem dost spokojený s výsledkem. Foto výsledku nemám, ale vzhledem k tomu, že mi ještě 50% zbylo, tak možná dodám... Takže mi vaření všeho najednou úplně nevyšlo, jsem nechtěl platit Maxelovi za poradenství ) Díky za tipy na časy. Opravdu tedy nemá smysl to tam nechávat některé věci 4 hod. a déle? Já jsem zatím dělal kuřecí prsa a králíka a musím říct, že to je paráda. Brambory jsou fajn, pokud si to chce člověk připravit dopředu, ale jinak souhlasím, že je to spíše zbytečné, naopak co mi přijde fajn je mrkev, chutná velmi dobře. Jinak jak dlouho necháváte vakuované potraviny v nulové zóně po uvaření, kdy je ta hranice, kdy už se to začne kazit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Kuře na paprice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Hezkypěkně. Maxel dává za jedna! Dva mínus, na bramborách chybí máslo a petržel a maso je celý přelitý omáčkou a není vidět řez Já si hned říkal, že je na mě Maxel moc hodnej Díky oběma, nedostatků na bramborách jsem si vědom, máslo být mohlo, petržel nikde v baráku není, řez když tak příště... takhle utopený to má ráda, žena, ta si nestěžovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Rukola. Hruška. Kozí sýr. Med. Pepř.Zdánlivě nesourodé ingredience tvoří překvapivě skvělý gastro zážitek. Odzkoušeno a fakt super, díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Nejni zač Davide. U nás se to chytlo hodně, tak chystam další kolo. Jinak sem si jouda hodil začátek dnešní večeře do svýho hodnotícího vlákna, tak mrkněte tam ? necham to tam jako mementi dementi Každopádně to opět neklaplo. Sejr se evakuoval, asi mu bylo moc velký horko. Nakonec to dopadlo aspoň chuťově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Zejtra bude něco zdravého, třeba ryba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Jó, todle jo ? taky mam nejrači stehno z lososa! Hezkypěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Sakryš Maxeli, co jsi dělal? To je sekačka de luxe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Well. Já za to nemohl, to ten sejr. De luxe ani ne. Obyč. mletý hovězí. Dovnitř šla karamelizovaná cibulka a ementál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Jó, todle jo ? taky mam nejrači stehno z lososa! Hezkypěkně.Říkal někdo losos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Zejtra bude něco zdravého, třeba ryba :-)Jak rikal Swanson: ryba je v podstate zelenina. Rybareni fajn, protoze je to joga ale stejne pri ni muzes neco zabit, ale k jidlu ne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se