Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Ty palačinky nahoře se mi líbí. Parádní.

 

Jinak kdo uhodne co budu vařit dnes na večeři dle mé fotky tak je dobrej ;)

 

attachicon.gif20200129_163233-768x1079.jpg

třeba chicken tikka (když ukazuješ na Indii) nebo maso se sladkokyselou omáčkou nebo zázvorovej čaj s medem:-DDD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže moc lehký, jsem si mohl myslet. :)

 

Kačka to samozřejmě byla, spíše směr Asie, zázvor byl ingrediencí v příloze (med, zázvor, česnek, sójovka, sezamový olej), na tom podušené pak choi a to celé zamíchané s rýžovými nudlemi.

post-49277-0-60357700-1580380520_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je pecka napad!!! vypada to perfektně! Supr

Zrovna dneska sem zase trochu resil, jak zeru maso Fakt hodne casto... 

 

A já to zrovna řešil, že taky furt žeru to maso ( jsem masový kašpárek) a tak jsem se rozhodl, že si udělám zítra šunkofleky ala Hasňa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.facebook.com/cipa.store

 

Dovolím si takové menší reklamní okénko. Když u pokladny řeknete heslo "Kozí dojí krev" nebo pro méně otrlé "Chronomag", tak u nás máte pěknou slevu. Máme myslím spoustu moc dobrých věcí za rozumné ceny, takže jestli to máte kousek, tak se přijeďte podívat. 

Upraveno uživatelem Pafelik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.facebook.com/cipa.store

 

Dovolím si takové menší reklamní okénko. Když u pokladny řeknete heslo "Kozí dojí krev" nebo pro méně otrlé "Chronomag", tak u nás máte pěknou slevu. Máme myslím spoustu moc dobrých věcí za rozumné ceny, takže jestli to máte kousek, tak se přijeďte podívat. 

Tyjo, tam jsem chodil nakupovat už zhruba před 20-ti lety :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Špagety s houbovým ragú.

Na maso dneska nebyla nálada, tak je tam navrch vajíčko.

 

Pane Maxel, v čem jste dělal vajíčka?

Jestli chceš něco dělat v sous vide, tak je to vejce. Je to i primární důvod proč jsem si ten krám kupoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vojto, dělal sem je klasicky. Nevypadaj, bo byly vařený ráno (zbyly), ale žloutek byl vláčnej až mírně tekoucí.

Ale jo, vim že sous vide ztracený vejce je bombice.

 

Včerejší 2h na squashovym kurtu je potřeba náležitě oslavit.

Sous vide BBQ/ginger žebra (12h / 60st.), kukuřice, br.pyré a pečené bramborové šlupky. V sosiéru pak (čili)chilli-máčka, nakonec zcela zbytečná.

Bašta!

 

bc3991c178ae87696c626115f2624196.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom bacha na náplň. Přehnal jsem to s množstvím, a nedal tam žádné ?pojivo?.

Tudíž chuťově super, ale po nakrájení se část omáčky evakuovala mimo koláč :D (proto nejni fotka PO).

 

Buď dej míň, nebo do ní zamíchej strouhaný sýr, ricottu, mascarpone, apod.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...