Maxel Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Drahý sou, vo tom žádná. A to sem ani nebral wagyu, to je 2x tolik. Meatpoint má půlkilovku vyzrálýho za 159,- a je to pecka. Fakt sem zvědav, jestli mě to od NM za tydle lowe vystřelí do nebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplt Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Dnes klasika. Placatej zobák pomalu pečený, domácí zelí, bramborový špalíčky a samozřejmě pivko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Drahý sou, vo tom žádná. A to sem ani nebral wagyu, to je 2x tolik. Meatpoint má půlkilovku vyzrálýho za 159,- a je to pecka. Fakt sem zvědav, jestli mě to od NM za tydle lowe vystřelí do nebe.Tak to budes zklamanej. Nevystreli.A pokad teda vim, tak A5 tam nemaj, to tady sehnat je fakt kumst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 OMG! Pokus...? Tohle je top PROFI Ramen! Dik za pochvalu. :-) Dneska trhane hovezi, jen se jeste musim rozhodnout do ceho ho dam. Kdyby mel nekdo recept na osvedcenou mekkou placku, tak budu rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tohle je špica!!! Pokus o ramen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Krásný ten ramen. Akorát furt koukám na to vpravo nahoře, co to je? Vypadá to jako něco mezi rybou a hash brownem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Krásný ten ramen. Akorát furt koukám na to vpravo nahoře, co to je? Vypadá to jako něco mezi rybou a hash brownem:)Opeceny tenky platek veproveho bucku. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Už, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Dik za pochvalu. :-) Dneska trhane hovezi, jen se jeste musim rozhodnout do ceho ho dam. Kdyby mel nekdo recept na osvedcenou mekkou placku, tak budu rad.Paráda! Kdyby se ti nechtělo dělat home-made, osobně bych to napral to pita chleba. Beru tuten z rohliku. A je skvělej. K tomu nakládanou červenou cibuli, rukolu a křenový dip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Paráda! Kdyby se ti nechtělo dělat home-made, osobně bych to napral to pita chleba.Beru tuten z rohliku. A je skvělej. K tomu nakládanou červenou cibuli, rukolu a křenový dip. Vypada super a bral bych ho hned, ale v dosahu mam jen Hrusku a Jednotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pak zkus podle cuketky. Dělal jsem 2x, než jsem objevil ty hore https://www.cuketka.cz/?p=262 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pokus o ramen. Tohle je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Hlad byl silnejsi, domaci pitu necham na jindy. Diky za recept. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tvarohovy Z jedny strany ta remoska pece trochu vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Turkey McMaxelNuggets in progress. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Celý postup hír: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Úspěch zaručen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jéé, mrazák plnej krůtích prsou a holky by nugetky též ocenily. Těstíčko je jak udělaný pls? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) S kuřecim to jde samo taky. Máš tam dvě mokrý, jednu suchou směs. Suchá = hl.mouka (1 hrnek), solamyl (0.5 hrnku), špetka soliMokrá #1 = mléko (0.5 dcl), jedno vejceMokrá #2 = hl.mouka, solamyl, sůl/pepř a voda... poměr všeho tak, aby byla konzistence jako řidší lívancový těsto S masem deš do suchý, pak mokrá jednička a zas suchá. Dáš odležet. Rozpálíš olej v rendlu (rendlík, pokud máš malej). Vemeš vobalenej nuget, vykoupeš v mokrý dvojce a rovnou hážeš do voleje. Smaží se na střední-vyšší forsáž do zlatova. Jak jinak což. Jinak když už to píšu, tak ten začátek... lenoši, ať nemusíte čučet na to video ; stejně stojí za howno. Maso nakrájet na větší kostky. Robot s nožema ostrejma jako meč Hattori Hanzo. Lenoši a neumětelové koupí už namletý. Na kilo masa: lžička soli, lžička bílýho pepře, půl lžičky sušenýho česneku a granulovaný cibule. Rozkutrovat. Ale ne nasratschku. Namočenejma pařátama na peč.pap. tvořit libovolné nugetky. Všechny nechat zmrazit alespoň hodinu/dvě. Pak navázat hore... tschüss. Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Týjo, tak to je kapičku víc crcání, než jsem myslel. Ale zkusim, dík. Jinak u mejch dětí (3 a 5), ať se snažím jak chci, dělám se s domácim pečivem a těstovinama a konfituju a papiňákuju hovězí (rád) atakdále, stejnak má největší úspěch jednou za měsíc bramborák. Na ten máš taky nějakou vychytávku, nebo jedeš úplnou klasiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se