Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Drahý sou, vo tom žádná. A to sem ani nebral wagyu, to je 2x tolik.

Meatpoint má půlkilovku vyzrálýho za 159,- a je to pecka.

Fakt sem zvědav, jestli mě to od NM za tydle lowe vystřelí do nebe.

Tak to budes zklamanej. Nevystreli.

A pokad teda vim, tak A5 tam nemaj, to tady sehnat je fakt kumst.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik za pochvalu. :-)

 

Dneska trhane hovezi, jen se jeste musim rozhodnout do ceho ho dam. :D Kdyby mel nekdo recept na osvedcenou mekkou placku, tak budu rad.

Paráda! Kdyby se ti nechtělo dělat home-made, osobně bych to napral to pita chleba.

Beru tuten z rohliku. A je skvělej.

 

K tomu nakládanou červenou cibuli, rukolu a křenový dip.

 

af570d4a07186456be9b847df34f178e.jpg

 

d3749e73ecc8d0bab01fb359f9b99e2b.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paráda! Kdyby se ti nechtělo dělat home-made, osobně bych to napral to pita chleba.

Beru tuten z rohliku. A je skvělej.

 

K tomu nakládanou červenou cibuli, rukolu a křenový dip.

 

Vypada super a bral bych ho hned, ale v dosahu mam jen Hrusku a Jednotu. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S kuřecim to jde samo taky.

 

Máš tam dvě mokrý, jednu suchou směs.

Suchá = hl.mouka (1 hrnek), solamyl (0.5 hrnku), špetka soli

Mokrá #1 = mléko (0.5 dcl), jedno vejce

Mokrá #2 = hl.mouka, solamyl, sůl/pepř a voda... poměr všeho tak, aby byla konzistence jako řidší lívancový těsto

 

S masem deš do suchý, pak mokrá jednička a zas suchá.

Dáš odležet.

Rozpálíš olej v rendlu (rendlík, pokud máš malej).

Vemeš vobalenej nuget, vykoupeš v mokrý dvojce a rovnou hážeš do voleje.

Smaží se na střední-vyšší forsáž do zlatova. Jak jinak což.

 

Jinak když už to píšu, tak ten začátek... lenoši, ať nemusíte čučet na to video ; stejně stojí za howno.

 

Maso nakrájet na větší kostky.

Robot s nožema ostrejma jako meč Hattori Hanzo. Lenoši a neumětelové koupí už namletý.

Na kilo masa: lžička soli, lžička bílýho pepře, půl lžičky sušenýho česneku a granulovaný cibule.

Rozkutrovat. Ale ne nasratschku.

Namočenejma pařátama na peč.pap. tvořit libovolné nugetky.

Všechny nechat zmrazit alespoň hodinu/dvě.

 

Pak navázat hore... tschüss.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Týjo, tak to je kapičku víc crcání, než jsem myslel. Ale zkusim, dík.

 Jinak u mejch dětí (3 a 5), ať se snažím jak chci, dělám se s domácim pečivem a těstovinama a konfituju a papiňákuju hovězí (rád) atakdále, stejnak má největší úspěch jednou za měsíc bramborák. Na ten máš taky nějakou vychytávku, nebo jedeš úplnou klasiku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...