Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Dnesk koprovka. Akorat je trochu hneda, protoze @Martar vykoupil vsechnu mouku a zbyla jen celozrna :-D

Co s tema 300kg chce delat? :-D

 

Jinak koprovku spousta lidi nesnasi, ja bych se potom utlouk. Je teda pravda, ze ta skolni atd mi taky nikdy nechutnala. Delaji to hrozne do sladka. Ja delam lehce nakyslou a cukru minimum. No delal jsem to poprve, ale snazil jsem se dochutit podle babicky. Celkem se to povedlo. Mnam :-)

e73ea9c149652e9d1c2e78c594d25d9a.jpg

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na začátek jsem si vzal jen 3+3kg mouky a žena říkala,že už teď je to málo  :lol2:  Mladá ,že si dá ještě dva krajíčky chleba,mě klepne  :lol2: Jinak pomazánka tvarohovo- česneková. Jdu si dát pivo navrch :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Normalne to sezeru a nenafotim, ale dneska sem nak zazracne mel po ruce mobil, tak to sem frcnu.

 

Round 1: Kridla v horcicno, worchester, medovy majoneze s parmazanem, petrzel a limeta, grilovana paprika, bageta s olivacem, bojem jeste grilovany rajcata

be64511f3274f6c820d1d240f083081c.jpg

 

Round 2: svickova v masle s rozmarynem

c5d250687e56f317db768c043ebb8deb.jpg

 

Round 3: pri cekani na rohlici - klasicka whiskey sour s visni a kurou, s domacim simple syrupem - zkusil sem Bullet bourbon a jako dobry.

939cc644cbf361c62cfc104b8925f342.jpg

 

Round 4: rohlici

0c3ecc7a20e9813d6afeccc9b335b01c.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...