Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Nemáte někdo doma kudly Wüsthof z řady Classic?

 

Dlouho po nich koukam, mam vybranou celou sadu. Než objednam, rád bych buď někde/nějak zkusil do ruky (teď asi těžko), anebo se aspoň takhle optam na zkušenosti.

Jde mi primárné o chef 20cm, bo ten bude v permanenci nejvíc.

 

Sadu bych bral tudle:

https://www.wusthof.cz/sady-nozu-solingen/classic-sada-nozu-5-ks-ocilka

post-37766-0-35606400-1586814804_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte někdo doma kudly Wüsthof z řady Classic?

 

Dlouho po nich koukam, mam vybranou celou sadu. Než objednam, rád bych buď někde/nějak zkusil do ruky (teď asi těžko), anebo se aspoň takhle optam na zkušenosti.

Jde mi primárné o chef 20cm, bo ten bude v permanenci nejvíc.

 

Sadu bych bral tudle:

https://www.wusthof.cz/sady-nozu-solingen/classic-sada-nozu-5-ks-ocilka

Já mám už asi pět let tuto https://www.wusthof.cz/bloky-s-nozi/grand-prix-ii-blok-s-nozi-7-dilu

Nože stejný, jen mají jiné rukojeti ( mě se líbí a drží se dobře ) 

Za mě super, nemůžeme si je vynachválit, hodně dlouho drží ostří 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za podněty s kudlama.

Objednal jsem Wüsthof sadu z německého Amazonu, vyšla o litr levnějsi vč. dopravy zdarma.

 

Jinak dneska taky menší obžerství.

 

Sous-vide žebra (16h) s ?mojí? marinádou.

Coleslaw. Br.kaše a hrášek.

 

a1d6114abff38f68b7845e17a3124754.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Coleslaw asi skoro klasickej.

 

Zelí krouham na hodně slabý nudličky.

Mrkev strouham.

Cibuli bílou, a zas na super-jemno.

Zálivka je z rýžového octa, limety a cukru.

Pak trochu smetany (33%). A nakonec pár lžic majonézy.

Na doladění chuti tam občas vrznu lžičku medové dijonské.

 

Toť cca vše. Jo a nikdy ho nejim ten den, nejdříve druhý, nejlépe třetí den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové potřeboval bych radu, po letech obdarovávání pánvemi s keramickým povrchem, teflonovým, titanovým mám už tak trochu dost těch umělých materiálů na dno pánve, které se stejně za chvíli ojedou. V čem se dá nejlépe pracovat na pánvi (rozuměj steak, zelenina, takový převážně univerzální vaření po sous vide například).

 

dík za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...