Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Ahoj kuchari, pouzivate nekdo nejakou grilovaci podlozku, mrizku apod. ?

Nejakej ten novodobej suprcuprkosmickej material na gril ? 

Poradite pls neco vyzkouseneho. Mam gril Weber, topim v tom drivim nebo dr. uhlim a cistit mrizku me nebavi, aluminiovy tacky me se.ou, tak hledam neco pro lenochy, co po grilovani omeju ve drezu a jsem ready na dalsi grilovacku. 

Diky predem za vyzkousene tipy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napadlo mne to asi nejlépe dát sem. Potřebuji poradit: co kromě klasického nože a struhadla používáte na krájení zeleniny, myslím třeba na julienne, kostičky apod. Nůž mám sice nejraději, ale v poslední době jsem začal více nakládat zeleninu na kvašení a nakrouhat a nařezat těch pár kilo je docela opruz, který zabere čas.  Kdysi jsem měl jakýsi univerzální V kráječ, který jsme dostali darem, ale byl to šunt, který se brzo rozpadl. Nyní jsem měl půjčenou mandolínu De Buyer, na kterou jsem se hodně těšil, ale jsem z ní docela rozčarovaný: moc zbytkového odpadu, moc bordelu kolem, vyžaduje docela sílu, zkrátka nijak zvlášť mi nevyhovuje. Zkoušel jsem zeleninu i krájet v našem stařičkém robotu, ale rovněž to nebylo ono. Co doporučíte, nějaký food processor? Případně jaký. Díky moc za radu!   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, Bert napsal:

Lucide, já bych si koupil znovu v kráječ, tentokrát ale nějaký lepší. Mám s ním osobně ty nejlepší zkušenosti, co se rychlosti a pohodlí zpracování ,podobného objemu jak píšeš Ty, týká.

Sry, než jsem zareagoval na Toma, přišla odpověď od Tebe.: opět máš nějaký tip (třeba i po SZ) na nějaký osvědčený? Nerad bych aby opět skončil v popelnici. Díky!   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle:

https://www.gastrosance.cz/variant/krouhace-zeleniny/krouhace-na-zeleninu/mandolina-_struhadlo_-na-zeleninu-s-5-re/18250/18250/41632?gclid=EAIaIQobChMI0beDgI2E6QIVl4XVCh3ftgUgEAQYBCABEgKU5vD_BwE

Léty prověřeno.

Používá to náš kuchař, který vaří denně 20 - 30 obědů a 10 - 20 večeří. Já si to koupil domů i na loď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...