Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, krutor napsal:

Ja opekam na mramorove desce, kterou mam v zeleznem ramu kdyby praskla (cena do 500kc hrobnik a svarec). Za me je tam jedina nevyhoda a to ze trva dyl nez se rozehreje. :-)

Jj, žula je pecka. Někdo mi radil dát pod ní ještě plát železa , že pak by neměla prasknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega má žulovou desku s drážkou na horní straně, aby tuk netekl dolů. Deska je v kovovém rámu a pod ní je dlouhý plynový hořák ze staré plynové trouby, vyměnil trysku na propan butan a je velmi spokojený. Jednoduché, levné a funkční řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, krutor napsal:

Ja opekam na mramorove desce, kterou mam v zeleznem ramu kdyby praskla (cena do 500kc hrobnik a svarec). Za me je tam jedina nevyhoda a to ze trva dyl nez se rozehreje. :-)

Krutore, ale to je přece jasné, že to trvá. Jestli používáš žulu v tloušťce na náhrobek .... :-)

P.S. Jak jsi odstranil ta písmena?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, Bert napsal:

Krutore, ale to je přece jasné, že to trvá. Jestli používáš žulu v tloušťce na náhrobek .... :-)

P.S. Jak jsi odstranil ta písmena?

Berte, neodstranil. Ty by jsi sis nedal stejk, kde bude vypáleno Karel Novák?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...