lucid Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 (upraveno) před 9 hodinami, Zmizík napsal: A jaká je to adresa, já to nemůžu nalýzt... http://www.calabriafoodsrls.it/index.html http://www.calabriafoodsrls.it/salumi.html Upraveno 7. června 2020 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 (upraveno) Odkaz už nefunguje... https://forum.chronomag.cz/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/page/461/ Upraveno 7. června 2020 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Nedělní hodobóžová šípková omáčka na červeném víně s telecí kýtou, karlovarským knedlíčkem a citrónovou gremolátou... je mi krásně;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Pěkně !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Výborná a autentická thajská restaurace, vřele doporučuji. Akorát jsem si musel do jejich údajně nejpálivějšího jídla přidat tochu chilli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Taky thajský, konkrétně krůtí kari. Asi ne tak autentický, ale domácí ;-) Pak ještě jedna krůta z nedávna: ragú z krůtích jater, cibule a jablek, k tomu pečený brambory. Foodstyling mě baví asi jako focení, tak soráč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Sice nemam kamennou pec, ale i z trouby byla super. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 4 hodinami, krutor napsal: Sice nemam kamennou pec, ale i z trouby byla super. :-) Ty prvni dve vypadaji suprove. Co se ji rukama, je top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Diky, na veceri bude druhe kolo, protoze jsem neodhadl mnozstvi testa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Super. Ta 2. a 3. vypadaj paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Carpaccio :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Klasika- velmi zvolna -mijoter připravený guláš a karlovarský knedlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 před 1 minutou, Conrad napsal: Klasika- velmi zvolna -mijoter připravený guláš a karlovarský knedlík v čem spočívá úprava MIJOTER guláše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 (upraveno) před 14 minutami, Frostie napsal: v čem spočívá úprava MIJOTER guláše? mijoter (mižoté) – francouzsky pomalu se vařit, péci na mírném ohni mille-feuille (milféj) – francouzsky „tisíc listů“ Moc se mi líbil tento postup K jeho přípravě se používal speciální hrnec - Daubière, ráno se do něj vše vložilo, hrnec se postavil na kamna a po návratu z práce v něm byla výborná večeře. Upraveno 12. června 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Právě teď, Conrad napsal: mijoter (mižoté) – francouzsky pomalu se vařit, péci na mírném ohni mille-feuille (milféj) – francouzsky „tisíc listů“ aha ,díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Salat s trochou steaku. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 @Conrad ...zatímco dneska se tomu technologickému zázraku říká “pomalý hrnec” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Ne úplně. Ten terakotový hrnec mám doma, dělám v tom brambory Do toho hrnce se dají opláchnuté brambory ve slupce a bez vody se strčí do trouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Vcerejsi obed v restauraci. Kase se spetkou wasabi je zajimavej napad a chutnalo to excelentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Osso buco na korenovce a vině, neskutecna lábuž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se