Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Taky thajský, konkrétně krůtí kari. Asi ne tak autentický, ale domácí ;-) Pak ještě jedna krůta z nedávna: ragú z krůtích jater, cibule a jablek, k tomu pečený brambory.

Foodstyling mě baví asi jako focení, tak soráč :-)

kruti.jpg

kruti2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 minutami, Frostie napsal:

v čem spočívá úprava MIJOTER guláše?

mijoter (mižoté) – francouzsky pomalu se vařit, péci na mírném ohni mille-feuille (milféj) – francouzsky „tisíc listů“

Moc se mi líbil tento postup

K jeho přípravě se používal speciální hrnec - Daubière, ráno se do něj vše vložilo, hrnec se postavil na kamna a po návratu z práce v něm byla výborná večeře. 

 

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...