Maxel Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Pěkně, Honzo!U nás dneska ve znamení oslav (moje a dcery naro), tudíž málo času. Po dlouhé době sushi — ne houmejd, ale z kbelského Sushi bistra. A bylo vynikající, doporučuju kdo jste v dosahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Vše nej a hlavně zdraví Já trochu sladkýho po obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 @maxel díky, sushi zkusímDavide, to máme normálně jako oběd a ne zakusek po obede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Před hodinou, Moty napsal: @maxel díky, sushi zkusím Davide, to máme normálně jako oběd a ne zakusek po obede Byl slabší oběd no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Vzal jsem je "domu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Vzorky z vodpanění grilu + domácí kvašená zelenina (to mě taky bude bavit): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Můj dodavatel mě už zase zásobuje, takže aktuálně požívám jen a jen Kimči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Na kimchi uz se dlouho chystam. Ma nekdo osvedceny recept? Ja dnes gua bao. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Právě teď, krutor napsal: Na kimchi uz se dlouho chystam. Ma nekdo osvedceny recept? Ja dnes gua bao. :-) Já jsem jen spotřebitel. Neměl jsem čas a ani schopnosti vyrábět si to sám. Naštěstí v Čechách existuje několik dobrých výrobců, ze kterých jsem si vybral toho nejlepšího. Alespoň dle mých chuťových pohárků. :-) Ale nebudu jmenovat, protože product placement nepodporuju. Takže více info kdyžtak prostřednictvím SZ. Jo a to gua bao vypadá... no k nakousnutí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 V 12. 6. 2020 v 18:07, krutor napsal: Carpaccio :-) Ano? Volal mě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Přijde zima přijde mráz kam se ptáčku kam schováš.? To nevím,ale až dostanu v lednu chuť na jahodové knedlíčky tak si jen useknu kousek jahodové tlačenky z mražáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Tak jsem parádně nalítl Burešovi na šméčko. Maso v tomhle balení jsem zatím nikdy nekoupil a už nikdy nekoupím. Při rychlém průletu obchoďákem koukám, v pultě rib eye, české maso, vyzrálé, a steak je nějakej velkej. Že by se to u nás konečně naučili pořádně porcovat? Porážka 17.4., na balení váha něco přes půl kila - ideálka. Víc nebádám, házím do košíku. Bohužel jsem přehlídl logo kuřbuřta na etiketě. No, tak jsem to dneska rozbalil, abych to nacpal do sous vide a rozbaluju, rozbaluju a rozbalil jsem i maso. Na tři kousky. Ti hajzli tam nakašírovali tři kusy masa tak, aby to vypadalo jako jeden půlkilový steak. Jeden z těch kousků masa je přitom jak na řízky, tak do centimetru tlouštky. Vyloženě odřezek. Ty dva další na tom nejsou o moc líp. Kdybych to nestáhl provázkem, aby to trochu nabylo na výšku, mohl bych to rovnou nakrájet tak na Stroganov, protože steak by z toho nebyl. Takže přátelé, varování, maso od Burešova kuřbuřta, na steaky, nebrat! #tonechces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 12 minutami, hufnor napsal: Tak jsem parádně nalítl Burešovi na šméčko. Maso v tomhle balení jsem zatím nikdy nekoupil a už nikdy nekoupím. Při rychlém průletu obchoďákem koukám, v pultě rib eye, české maso, vyzrálé, a steak je nějakej velkej. Že by se to u nás konečně naučili pořádně porcovat? Porážka 17.4., na balení váha něco přes půl kila - ideálka. Víc nebádám, házím do košíku. Bohužel jsem přehlídl logo kuřbuřta na etiketě. No, tak jsem to dneska rozbalil, abych to nacpal do sous vide a rozbaluju, rozbaluju a rozbalil jsem i maso. Na tři kousky. Ti hajzli tam nakašírovali tři kusy masa tak, aby to vypadalo jako jeden půlkilový steak. Jeden z těch kousků masa je přitom jak na řízky, tak do centimetru tlouštky. Vyloženě odřezek. Ty dva další na tom nejsou o moc líp. Kdybych to nestáhl provázkem, aby to trochu nabylo na výšku, mohl bych to rovnou nakrájet tak na Stroganov, protože steak by z toho nebyl. Takže přátelé, varování, maso od Burešova kuřbuřta, na steaky, nebrat! #tonechces To je hnus! Jsem rad ze mam blizko dobreho reznika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Zase tuňáka;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Provokatére Za 14 dní zas budu já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Už se dočkáštenhle byl extra kur.a dobrej dneska ráno vytaženej z lodi koupenej, ta chuť je v nebi, jen česnekovej olivák od babi co tady kupuju pokaždý ... no navrát bude bolet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 V 17. 6. 2020 v 10:03, hufnor napsal: Tak jsem parádně nalítl Burešovi na šméčko. Maso v tomhle balení jsem zatím nikdy nekoupil a už nikdy nekoupím. Při rychlém průletu obchoďákem koukám, v pultě rib eye, české maso, vyzrálé, a steak je nějakej velkej. Že by se to u nás konečně naučili pořádně porcovat? Porážka 17.4., na balení váha něco přes půl kila - ideálka. Víc nebádám, házím do košíku. Bohužel jsem přehlídl logo kuřbuřta na etiketě. No, tak jsem to dneska rozbalil, abych to nacpal do sous vide a rozbaluju, rozbaluju a rozbalil jsem i maso. Na tři kousky. Ti hajzli tam nakašírovali tři kusy masa tak, aby to vypadalo jako jeden půlkilový steak. Jeden z těch kousků masa je přitom jak na řízky, tak do centimetru tlouštky. Vyloženě odřezek. Ty dva další na tom nejsou o moc líp. Kdybych to nestáhl provázkem, aby to trochu nabylo na výšku, mohl bych to rovnou nakrájet tak na Stroganov, protože steak by z toho nebyl. Takže přátelé, varování, maso od Burešova kuřbuřta, na steaky, nebrat! #tonechces Nejsi sám žena zcestně objednala na Košíku rib eye deklarovaná váha 450 g už jsem se na něj těšil ale přišlo maso sice váhou zhruba odpovídající ale vysoké asi jako řízek od Figlmullera ve Vídni tedy česky jako hajzdekl. Nevím co s tím spáchám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Taky jsem ten kuřbuřtův hovězí zázrak onehdá zahlídnul v Kauflandu, s odvážnou cenovkou přes 4 kila - díky za varování... před 15 hodinami, Maxel napsal: Provokatére Za 14 dní zas budu já. Obávám se že za 14 dní už ta Tikzotova idylická přístavní vyhlídka bude zase na místenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Sice nám prší, ale to nám nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Počasí pořád nepřeje, ale je nám to fuck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se