Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Ve škole jsem nedával pozor, tak potřebuju něco vysvětlit😳😀

Sous vide.

Zavakuuju maso, hodím ho do hrnce a jde ke dnu.
Po nějaký době vyplave a musím ho zatížit opravdu něčím težkým, jinak má pořád tendenci vyplavat.

Mě napadá akorát nedokonalej svár, že se tam dostane vzduch. Začal jsem dělat dvojitý sváry a stejně...😁

Takže buď mám špatnou svářečku(což je dost možný- ETA😁), nebo špatný pytlíky a nebo tam vzniká při tom vaření nějaká chemická reakce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím kam to dát snad se to sem trochu hodí i když jsou zde jen autorské výtvory 

Pokud se budete vyskytovat někdy u Čerčan zajeďte do Přestavlk je tam vesnická hospoda U lapků vede ji jedna rodina už od praprababicky před 90 lety a jídlo fantazie,👍👍👍

Pokud se to sem nehodí smažte 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...