Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

tata vcera pritahl domu srnu, cely vecer jsem stravil bouranim masa, vykostovanim a vakuovanim.
Ale dnes vecer prisla bozska odmena - srnci filatko s omackou Cumberland...
Sakris, i kdyby toho bylo misto 300g treba 2 kila, tak je toho malo....
d53cd55fb3f75bf785e603966f94749a.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fajnový rohlíci!

 

Po hovězim jdu prubnout jerky vepřové. Kýta.

Jedna marináda = sojovka, česnek a koriandr.

Druhá = uzená paprika, růžová sůl, a co se na fotku nedostalo, pár kapek sezamového a lžíce std. oleje.

 

Plátky tentokrát cosi silnější (~5-6mm), bo ty průhledný kousky na konci mi moc neseděj.

 

85e2978f763d7f0f893e69819d08a1df.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, pepyczek napsal:

Kolegové, nemáte prosím ověřený recept na chilli con carne?

Tohle je úžasné. Děláme přesně jak je na videu. Doporučuju ochutnat na závěř před a po přidání poslední "magic" ingredience.

https://www.youtube.com/watch?v=NGaNOejQNv4&fbclid=IwAR27YHYaj8s3Z2EE0aNPOmGfSZm0EgqO-N7rCQo9YoASfiwUL7C0Qq6LahM

 

Upraveno uživatelem Sicik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, Sicik napsal:

Tohle je úžasné. Děláme přesně jak je na videu. Doporučuju ochutnat na závěř před přidáním a ihned po přidání poslední "magic" ingredience.

https://www.youtube.com/watch?v=NGaNOejQNv4&fbclid=IwAR27YHYaj8s3Z2EE0aNPOmGfSZm0EgqO-N7rCQo9YoASfiwUL7C0Qq6LahM

 

Díky, podívám se na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poutine s čedarem, jalapeño, pancettou a pažitkou.
Prasárna jaxviňa. Včera mně inspiroval Sam v novém videu.



V Montrealu pár let zpět jsem si na to v hospodě (narozdíl od kolegů) netroufnul.
A dobře sem udělal — todle (jako přílohu) sežrat, dva dny sem v limbu.

8370f896605eff78d0be0da35a78c74b.jpg

9a531e11774267d26ca976eb43f3a017.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Crcal. Ale ne ve friťáku, anóbrž v troubě.
Poslední dobu je jinak nedělam a super. Dokonce děcka, co nedaj dopustit na tenký votmekáče, prej dobrý.

Nejdřív je syrové nakrájené blanžíruju, pak přidam ca dvě lžíce obyč.oleje, a nakonec peču na plechu na 200st. pod grilem dozlatova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na zejtra mam taky založený ku.stehna.

Na dopočení k nim lupnu kachní stehna, který mam zamražený sous vide.

K tomu červený zelí s brusinkama.

A asi knédl, nebo bramborový noky.

 

Játra pak pudou bokem s rejží a výpekem.

 

Kdybyste někdo kolem P9 neměl na neděli co žrát, dejte echo — podle všeho budu mít cosi přebytků.

 

00bc1a8df338d6d93f159283bc7ada1c.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...