Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 49 minutami, Moty napsal:

zavařovanej kopr je fakt blbej a hlavně ho musíš dát násobně víc než čerstvýho, na zimu máme zmraženej a ta vůně tam naštěstí zůstane

Přesně, já mám zamarazeno vše - kopr, pažitku, petržel, koriandr vše vlastní a na zimu to nikdy nestačí..;-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Tom4 napsal:

Tak to normálně osol, očesnekuj, dej do sáčku a usousviduj (to je slovo :D ), doporučuju vyzkoušet další bylinky i koření, dělal jsem krkovici s rozmarýnem a ten kupodivu nebyl až tolik cítit v mase, ale máta na kotletě byla znát a příjemný zpestření.  

Jo bylinky dam urcite. Zapomel jsem na hlavni vec. Studene nebo teple? 😀
Podle me... Teple preudim jen lehce a bude rychle hotove. Studene bych tam mohl nechat dyl a vic by se vyudilo.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, M.K. napsal:

Nebo moje oblíbená kombinace: zelí a mrkev, trochu míň cibule a zázvoru, pár papriček dle tolerance. 6-7 dní.

 

před 10 hodinami, HonzaS napsal:

Já vycházím tady z tohodle: https://www.zkvaseno.cz/tema/zelenina

Super, díky moc oběma 

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rohlíci fajnový!

Nevim jestli todle frčí jenom u nás na jihu, já to znam od babičky z Kaplice — řízky s kunovjankou.
Klasický řezeň (tady kuřecí) zapečený s toudle zeleninovou dobrotou. Bacha, s jakoukoliv jinou to nefunguje!
Sladkokyselej nálev se nacucne do trojobalu. Lambáda jaxviň!

7dea7bffdfed9d2ce51f6bf744078eed.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...