tikzot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 49 minutami, Moty napsal: zavařovanej kopr je fakt blbej a hlavně ho musíš dát násobně víc než čerstvýho, na zimu máme zmraženej a ta vůně tam naštěstí zůstane Přesně, já mám zamarazeno vše - kopr, pažitku, petržel, koriandr vše vlastní a na zimu to nikdy nestačí..;-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Přesně, já mám zamarazeno vše - kopr, pažitku, petržel, koriandr vše vlastní a na zimu to nikdy nestačí..;-(No jistě. A taky libecek, samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Inspirace maďarským vláknem Pick. Segedín vyňuňanej, knedlík hotovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Inspirace maďarským vláknem Pick. Segedín vyňuňanej, knedlík hotovka.Výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Ja teda vím, že tady je to samej mazák, ale opravdu dobrý (vizuálně, na vůni i na chuť) hotový knedlíky z vlastní výroby maj v některých Globusech. Tam kde maj ty velký restaurace. Tentokrát jsem ho po ruce neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 4 hodinami, Tom4 napsal: Tak to normálně osol, očesnekuj, dej do sáčku a usousviduj (to je slovo ), doporučuju vyzkoušet další bylinky i koření, dělal jsem krkovici s rozmarýnem a ten kupodivu nebyl až tolik cítit v mase, ale máta na kotletě byla znát a příjemný zpestření. Jo bylinky dam urcite. Zapomel jsem na hlavni vec. Studene nebo teple? Podle me... Teple preudim jen lehce a bude rychle hotove. Studene bych tam mohl nechat dyl a vic by se vyudilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Ten tácek vod Tygra tomu dává korunu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 @Tondaa73 ten si teď dost cením. Je to jediná spojnice s hospodským světem a mými častými tygřími pátky. Jakobych to tušil, když jsem si ho tam bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Dával jsem ho do udírny rouvnou po vytažení ze sousvide, a bylo tam půl dne úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 V 22. 10. 2020 v 14:00, Tom4 napsal: Kdo máte tu kvasící nádobu, nějaké rady a tipy pro začátečníka co si chce udělat kimchi a nikdy ho nedělal? Já vycházím tady z tohodle: https://www.zkvaseno.cz/tema/zelenina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 (upraveno) před 20 hodinami, M.K. napsal: Nebo moje oblíbená kombinace: zelí a mrkev, trochu míň cibule a zázvoru, pár papriček dle tolerance. 6-7 dní. před 10 hodinami, HonzaS napsal: Já vycházím tady z tohodle: https://www.zkvaseno.cz/tema/zelenina Super, díky moc oběma Upraveno 24. října 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 A zase domaci rohlajze, mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 14 minutami, honza71 napsal: A zase domaci rohlajze, mnam taky se na ně chystám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Křidélka,uzené pečené koleno a česnečkaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Rohlíci fajnový!Nevim jestli todle frčí jenom u nás na jihu, já to znam od babičky z Kaplice — řízky s kunovjankou. Klasický řezeň (tady kuřecí) zapečený s toudle zeleninovou dobrotou. Bacha, s jakoukoliv jinou to nefunguje!Sladkokyselej nálev se nacucne do trojobalu. Lambáda jaxviň! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Operation finale. Příloha simpl, brambory ve šlupce s himalájskou solí a petrželkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Tvl. Tohle neprebije ani Pavlisov. Rizek, knedlik, zeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Mně to teda příde jako píčovina ale třeba je to dobrý, no. Ale přecejen - žrát kyselej rozmáchanej trojvobal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Jo, zní (a asi i vypadá) to divně. Ale je to fakt dobrý. True story Necham ti vzorek a v pondělí (to ještě bude jedlý) dovezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Tvl ty umíš zacpat držku kritikoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se