Maxel Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Yop, je to mix chicken tikka masala a masala biryani. Jako příloha 2x naan — s česnekem a petrželkou, plněný sýrem (proto ten sejr na obrázku). Okoukáno na instáči ProperTasty. První dvě videa jsem zkombinoval dohromady, naan je poslední. https://www.instagram.com/tv/CG5m7AtgV6J/?igshid=6imbcbe8kgvx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplt Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 (upraveno) Co říkáte na tenhle Lauben Sous Vide Stick SV01 nebo poradíte něco lepšího? Upraveno 31. října 2020 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Před hodinou, Oplt napsal: Co říkáte na tenhle Lauben Sous Vide Stick SV01 nebo poradíte něco lepšího? Mám a funguje v pohodě. Co tam taky chceš vymýšlet? Udržuje (zobrazuje) teplotu na půl stupně a po nastavené době se vypne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 před 13 hodinami, liskus napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Vyšší divci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Maxeli, diky za tip. Ja zkusil bacon eggs jinak. S domacim kvasenym chilli. Po ranu blaho v hube. Anglicka inside. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Proč v tom neděláte srdíčka? Máte jenom kulatý vykrajovátka nebo co jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 (upraveno) Poklidná nedělní snídaně se ženou .Každému podle chuti Upraveno 1. listopadu 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Maxeli, diky za tip. Ja zkusil bacon eggs jinak. S domacim kvasenym chilli. Po ranu blaho v hube. Anglicka inside. Vypadá to fajnově!Taky jsem to zkoušel s různými druhy chleba, ale nakonec se dycky vracíme k světlýmu tousťáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Snídaňový toast 101. (1) Do světlého toastu (jedině Ölz, fck Penam) vytvoříme průstřel, tvořítkem, skleničkou, čimkoliv. Důležité je nechat dost “masa”, aby se toast nerozpadnul. Jednu stranu namažem máslem. (2) Lup s tim na pánev. Ne úplně rozpálenou do běla, spíš střední fojr. (3) Po 2-3min. uděláme backflip. (4) Do středu vyklepnem vajíčko a rovnou osolíme. Necháme zas 2-3 smažit. (5) Poklademe plátkovým (nebo strouhaným) sýrem, podle chuti každého s-druha. V mém případě ementál, výraznější chuť tu skvěle funguje. (6) Na sýr přijde šunka, zas podle preference. (7) Po dalších 2-3min. přijde backflip. Prstokladem na vejce (ehm) zkontrolujeme stupeň propečení, resp. tečení žloutku. (8) Finální backflip a voala. (9) Podle doby mučení na pánvy od čtyřky dál bude vejce pevné, nebo tekoucí — což je můj případ, máme to tak nejraději. Přeskočením šestky vznikne sýrová varianta. Přeskočením pětky a šestky pak čistě vajíčkový toast, tak jak ho dělal Ví ve filmu V for Vendetta. Díky, dnes vyzkoušeno a od rodiny pochvala Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 To mě těší! Ossobuco dopadlo podle očekávání, Maxel splácal dva recepty dohromady a už se to saunuje v troubě. Každopádně jsem myslím uspokojil obě strany barikády — rajčata tam nejsou, jen protlak. Na fotce chybí dvě ingredience, které jsem přidal tzv. za pochodu. Česneková pasta, pár kapek javorového sirupu na zkaramelizování kořenovky při smažení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Sežere to ,ani fotku nedá,dobytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplt Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 před 17 hodinami, VS napsal: Mám a funguje v pohodě. Co tam taky chceš vymýšlet? Udržuje (zobrazuje) teplotu na půl stupně a po nastavené době se vypne. To jo jen jsem myslel jestli je nějaký podstatný rozdíl mezi dražšími modely, tímto a třeba čůrem z Lidlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 před 5 hodinami, Tom4 napsal: Proč v tom neděláte srdíčka? Máte jenom kulatý vykrajovátka nebo co jako? Jo, a to jsem ještě první chleba přetrh, fotky rači nemám , ale je to dobrý to zas jako jo, taktéž děkuji našemu kuchařskému guru za tip na snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 před 3 hodinami, Oplt napsal: To jo jen jsem myslel jestli je nějaký podstatný rozdíl mezi dražšími modely, tímto a třeba čůrem z Lidlu. V principu je to ponorný ohřívač s termostatem a časovačem. Jsou tam dva termočlánky. jeden hlídá nastavenou teplotu a řídí topné těleso, druhý je bezpečnostní a hlídá, jestli je dost vody. Po zapnutí se zapne ohřev na nastavenou teplotu. Když ji dosáhne, začne se odpočítávat nastavený čas a udržuje se nastavená teplota. Vrtulka míchá vodu, aby byla v celém objemu stejná teplota. Dražší modely mají připojení přes WiFi a můžeš je ovládat a kontrolovat přes mobil. Praktický smysl to nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplt Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Před hodinou, VS napsal: V principu je to ponorný ohřívač s termostatem a časovačem. Jsou tam dva termočlánky. jeden hlídá nastavenou teplotu a řídí topné těleso, druhý je bezpečnostní a hlídá, jestli je dost vody. Po zapnutí se zapne ohřev na nastavenou teplotu. Když ji dosáhne, začne se odpočítávat nastavený čas a udržuje se nastavená teplota. Vrtulka míchá vodu, aby byla v celém objemu stejná teplota. Dražší modely mají připojení přes WiFi a můžeš je ovládat a kontrolovat přes mobil. Praktický smysl to nemá. Dík za vysvětleni, jak to funguje vím Spíš jsem myslel kvalitu zpracování a spolehlivost. Ledniček, aut, praček, zesilovačů, gramofonů také existuje mnoho výrobců a kvalit. Některé bych vůbec nepořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Sežere to ,ani fotku nedá,dobytek Toto tvrzení nemůže být vzdálenější pravdě. Teprv finišuju. Dopo jsem to jen založil, musel jsem se otočit na jihu pro synátora. Před chvilkou jsem vyndal maso, pasíruju omáčku. Jen tak pro potěchu patra jsem na lžičku nabral takzvanej vzorek — kousek morku a šafránové rizoto. Myslim, že to pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Vecere domaci chleb s vajickovou pomazankou. A zitra budu na dvakrat susit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Jaké marinády tam máš?Operation finale. Omáčku jsem jen propasíroval a zredukoval na cca 1/3 objemu, dochucovat nebyla potřeba. Šafránové rizoto, nakonec jsem sáhl po klasice. Maso je jak dort, ačkoliv na celkové rozpadnutí kolagenu by to chtělo ještě tak 2-3h. To už by ale maso dopadlo totál nasra**u. Už i tak drželo pohromadě jen silou vůle, příště budu určitě motat. Chuť morku je hodně specifická. Když nad tim tak přemejšlim, asi jsem ho takle přímo z kosti nikdy nejedl. Drahá mi to vrátila, už je to na ní moc silná/specifická chuť — jak masa, tak omáčky s morkem. Mně to naopak chutnalo moc. Si vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Ossobuco vypada super! Nejak jsem nad tim neuvazoval a dal tam co mi prislo pod ruku. Hovezi zadni- pepr, sul, suseny cesnek, paprika, sojovka, chilli Veprova kyta- pepr, sul, tandori masala, trochu sojovky, chilli a zkousim stavu z citronu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se