montemar Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 dnesni obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 kuře se zeleninou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Chtel sem udelat bianco, ale pak na me v supliku vykouk speck a slanina. No nedejte to tam.Lehka alternace, zaklad klasicky bianco, spek, slanina, hrasek a kulurice navic a misto zeleny papriky tam sla cervena.A bylo to jakoze mnamozni.Zejtra ze zbytku udelam smazeny chedarovy koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Tak tos to odhadnul na to, na co já jsem přišel postupným experimentováním. Dávám cca 35 g/l. Já teda lák dělám tak, že dám svařit koření dle aktuálního záměru (od bylinek, přes kmínovou klasiku po kari šmrnc) do cca litru vody. Až mám "čaj" hotový, nasypu do toho sůl a nechám rozpustit. Zaleju studenou vodou do požadovaného poměru voda/sůl a dám ven vychladit. Až do vychlazeného dávám kuře (kvůli možnému pomnožování sviňuch). Hrozně mě baví, že jde vyrobit halda chuťových profilů toho nálevu a maso má opravdu luxusní šmak.Zkoušel to někdo třeba s provensalskyma bylinkami? Jaké množství asi?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 před 3 hodinami, Juraj11 napsal: Zkoušel to někdo třeba s provensalskyma bylinkami? Jaké množství asi? Sent from my iPhone using Tapatalk Dělal jsem to včera, dal jsem do láku celý pepř, česnek a rozmarýn a bylo to cítit v mase. Lák jsem chvíli nechal projít varem. Příště to udělám znova tak. Kuře je super šťavnaté. Možná přidám i chilli papričku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Zavitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Tak to sem ovšem flákni recepis, to se rád inspiruju, koukám že do tý bowle dáváš i jinačí šmakulády než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Hele je to jednoduchý! Moje žena je vietnamka, ale balim je vždycky já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Jinak zásadně vepřové mleté maso cibule mrkev kedlubna sušené houby z vecerky (dva druhy) skleněné nudle vajíčko bot canh rybí omáčka pepř a rýžový papír zásadně natáčet v pivu pak pekne zhnednou. Ale bacha, je to tajný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Tak vod ženy vydyndej poměry na ty pravý autentický vietnamský šmodrchance, rád si poupravim tu svojí domácí "vod voka a jazyka" slátaninu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Napsal jsem natáčet ale mělo byt namacet všechno vod voka na jedno balení mletého dvě vajíčka, dvě mrkve, dvě kedlubny, zbytek fakt voko vidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Její máma je děla trochu jinak a ty mne tolik nejedou, není to dogma, jenom jedna z variant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Mně se vždycky ty homemade mají tendenci chytatke dnu a připékat, je na to nějaký figl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Větší a těžší pánev a více oleje, dobre rozehřát, ještě bylo Pho, to je taky kapitola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Krevetové tacos s česnekovými klíčky a sweet chilli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Fógl utopený ve slané vodě s čili papričkou, pepřem a medvědím česnekem. Běda vám, jestli jsem to dělal zbytečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 5 hodinami, atim napsal: Větší a těžší pánev a více oleje, dobre rozehřát, ještě bylo Pho, to je taky kapitola... Asi se k vám nakýbluju na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 1 hodinou, Maxel napsal: Krevetové tacos s česnekovými klíčky a sweet chilli. todle miluju, dáváš tam koriandr? já dyž ho tam nemám, nejni to vončo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 At taky neco pridam.Risotto deepfried cheese balls.Delam toho hodne s pomerne sirokym zaberem, ale todle pratele ma ambici bejt to nejlepsi co sem kdy vyplodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se