Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 22 hodinami, Maxel napsal:

Momofuku pork buns in progress. 
Příští #wkndchallenge bysme mohli zkusit zrovna něco z pera Davida Changa. 

2EF82A7A-FA97-463D-8FF8-BED7503A5F7C.jpeg

To bychom mohli, treba smazeny kure je neskutecny, ale dela se taky asi 3 dny :lol2:

E24F4121-E625-4208-8E4F-133FC85CF15C.jpeg

DC7FFE2F-0DB9-4980-AE3D-A6D3BA367E79.jpeg

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Bob napsal:

Jde jen o omacky hoi sin, sriracha a ryzovy ocet, to vse maji vietnamci, mliko davam normalni misto suseneho.

Koupíš i v Albertu, Makru apod., ale třeba Kaufland hoi sin nemá. A vůbec nepochybuju o tom že supermarketová a vietnamská bude nebe a dudy. 

Jinak kdo váhá tak směle do toho, co to sem Bob dával pár let z5 tak ho dělám pravidelně a je boží. 

 

Abych jen nekecal, střípky z víkendu:

Karlovarský knedlík 

20210425_171752_copy_674x804.jpg.f88b46da91508b53f2f85503b638dc82.jpg

a dal jsem opět šanci fialovým bramborám, jasně, členité hlízy, při vaření vyblednou . . . ale! uvařené ve slupce barva zůstala, bezvadný zjištění :) na foto banán a rajče pro barevné porovnání

20210425_171638_copy_826x698.jpg.93164d0388d4ad6b3ef4468ad6991189.jpg

ano, pořád se blbě loupou, ovšem efektní salátek jak cyp ;)

20210425_171507_copy_809x665.jpg.3f14e8232584401b3bd5b629f79d46ce.jpg

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...