JoyStick Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 @Maxel Ajo, děcka! Chňápen zí. Já mám salátový období, takže Ti s inspirací tentokrát nepomůžu, ale Momofucku (hehe) bude jako dycky skvělý. Chystal sem se na pork-belly, ale pořád sem nesehnal správnou flákotu. Doporučení na řeznickýho vítány! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 (upraveno) Já beru nejčastěji od Rohlajze, maj teď nově privátní značku MASO!, a celkem spokojenost. Zrovna ten bůček na foto byl odsud, krásnej kilovej kousek. Když mam cestu, stavim se v Meatpointu v Dejvicích. Anebo když jedu z HK, beru to přes Kbely; řezník vedle Billy. Upraveno 9. července 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Ty Kbely jsou pro mě asi nejschůdnější, myslíš Billa Žacléřská 1040/3, je tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Přesně tak. Je to mezi Billou a farmářskym. http://www.keter-kbely.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Ta limuzína je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Boží, zkusim hned v pondělí (snad to stihnu). Limu sem si nevšim, ale je to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 (upraveno) Podělím se o dva tipy co se týkají kuřete. Kupuju celé, za tři minuty to mám rozhozené na prsa, stehna, křídla, skelet, tip 1., sami si to zvažte a spočítejte, budete koukat. Stehna budou pečený k cuketovýmu ratatouille, prsa padly na Ondráše, skelet jde na vývar. Proběhl jsem zahradu, tip 2 zní na kuřecí vývar mrkev a cibuli rozkrojím a na kapce oleje opeču hezky do zlatova, naleju studenou vodu, přidám zbytek ingrediencí. Poté klasika, přivést k varu, stáhnout na minimum, nechávám cca 2 hodiny, vypnu, příklopí. poklicí a necham ještě hodinku na plotýnce. Vývar báječnej, po opečené zelenině chytne barvu do žlutozlaté, chce ro šetřit tim olejem aby to nebylo mastný, kdyžtak sebrat. Upraveno 9. července 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 (upraveno) Taky kuře skoro zásadně celý, a rozbourat. Jen skelet, spolu s špičkama křídel a dalším “odpadem” nasolim, hodim na pekáč do trouby, upeču, maso oberu, smícham s výpekem a přidam rejži. Děcka se toho dycky nemůžou dočkat. Ale ten vývar takle prubnu. Thx Tom Kha Gai operation finale. S čerstvym koriandrem je to nebe v hubě. Sice je to spíš podzimní polívka, ale když ji miluješ… Upraveno 9. července 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Maxel: tohle nedelej, kde takhle na vecer na dedine resit suroviny dopr...:) vypada to naramne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Kluci na kolik vnitrni teplotu pect rosstbeef? Zitra ho chci zkusit upect/vyudit v grilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Já dělam na 54-55st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Super, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 ja delam 53 stupnu, pak rovnou na dreveny prkynko jeste hodne popeprit, posolit a na to dva tri platky masla, nechat odlezet 10-15 min volne pod alobalem - teplota stoupne jeste tak na 62-63 stupnu, pak teprve krajim… odlezeni je dulezity, aby ti pak maso nepustilo moc stavy, ale to co stejne vytece, sleju z prkynka a zakapu nakrajene maso - nic nesmi prijit nazmar.Jinak na grilu dej velkej pozor na teplotu peceni - zkus to udrzet, pokud mozno konstantne kolem 140 max 160 stupnu neprimo - nesmi to vylezt moc rychle, na kilo masa bych urcite nedelal pod 30 min, spis tak 40. jinak budes mit hodne propeceny kraj a maly ruzovy stred.mala inspirace z lonska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Dík za inspiraci. Roastbeef. Asi v neděli bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Dik, zkusim to zregulovat na nizkou teplotu, pocital jsem s hodinou cca, maslo je dobrej tip. Pomazal jsem dijon a worchester. Uz se tesim az pujdu zatapet :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Uf, krásné příběhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Malin je letos nejak hodne, takze zbylo i tenhle kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Pánové, prosím o tip na recept. Divoký králík, po vykrvení, vyvržení, stažení a bez hlavy je to 2,6 kg očištěného masa... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 (upraveno) Dobry to bylo, malinko jsem to pretahl, ale i tak mi to manzelka nejedla ze je to krvavy, se poseru Maso nic moc, celkem slachy a nepravidelny, ani svazani moc nepomohlo, priste musim vybrat lepsi kousek Upraveno 10. července 2021 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Vono taky s to blbe nasmeroval a rezes to po vlaknech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se